Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Miért világítanak az ABS és a...

Marduk216 kérdése:

Miért világítanak az ABS és a TCS lámpák?

Figyelt kérdés

Két hónappal ezelőtt vásároltam egy Mazda 323-ast. Eddig csak városon belül volt használva az autó és nem tapasztaltam azt, amit ezen a hétvégén. Egy hosszabb útra indultam (autópályán) és arra lettem figyelmes, hogy 120 km/h sebességnél világítani kezdtek az ABS és a TCS ledek. Ezek akkor sem aludta ki, ha megálltam, csak akkor ha a teljesen leállítottam az autót. Újraindítás után már nem világítottak. Azt vettem észre, hogy csak akkor világítanak ha 100-110 km/h-nál gyorsabban hajtok. Mitől lehet ez? Esetleg valami meghibásodásra utal? Előre is köszi a válaszokat.

[link]

2016. nov. 21. 14:00
 1/2 anonim ***** válasza:
nem vagyok autószerelő, de ez egészen biztosan valami problémára utal. Mindkettő a fékkel kapcsolatos jelző, ott lesz a hiba. Az viszont lehetséges, hogy valami jeladó, érintkező rész a ludas, de érdemes lenne gyorsan megnézetni egy diagnosztikai műszerrel.
2016. nov. 21. 14:25
 2/2 anonim válasza:

Szia, erre lett megoldásod?

Nekem is ugyanez a bajom, de a diagnosztikai műszer nem jelez semmit.

Tudom akkor kellene megnézetni amikor felvillan de ez jelenleg nem megoldható.

Mert ha autópályán megyek akkor épp utazom. :(

Nekem 130nál villan fel. Az ABS, TCS,TCS off, és a piros felkiáltó jel.

2019. aug. 1. 12:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!