Miért nem lehet, Mo. -on normálisan autót tuningolni?
Motort nem lehet átalakítani, bármit átalakítasz fizetned kell. Ennek mi értelme? Egy bukócsöves autó, és kagyló ülés, 4pontos öv sokkal biztonságosabb is. Kitalálta ezt ki?
Amerikában meg, japánban ott mennek a drift autók, meg a verseny autók az utakon. Azt rendőr nem csinál semmit.
Láttam videót, sr20 elromlott a nissanban aztán megjavították kicseréltek egy csomó dolgot pl. másik turbót és aztán a kocsiba még van bukócső meg minden versenyes dolog és nem irtak semmi müszakis dolgot meg ilyenek, megcsinálta otthon magának és már mehetett
Én csak azt látom, hogy egy faxa kocsi nincs az utcán a parkolókban csak gyári és kb. 1-2 db ami le van ültetve.
Miért kell ilyen bután szigorúnak lenni ebben a fos országban?
Én 14 évesen anno halál komolyan gondoltam néhány haverrel együtt, hogy Lamborghinit fogok venni első autónak, és mindegy hogy mennyi pénz, mert megcsináljuk a rávalót. Aztán 16 évesen már csak S500-as és RS6-os Audikat nézegettem a neten, minden hirdetést ismertem a mobile.de-n. 18 éves koromig meg szinte kiugrottam a bőrömből attól, hogy egyre többször kaptam meg az 1.2-es Thaliát. Szóval így fejlúdik az ember, kinövöd majd :)
A 325-ös BMW nem is lehetetlen álom. De hogy bukócsővel akarsz járni suliba, meg hogy csak driftelni fogsz... Na ezek árulják el azt, hogy gőzöd sincs az egészről.
Pedig a 16-oes nagyon jól leírta. Álmodozó kisgyerek, majd rájössz.
Kár volt komoly választ adnom az elején, ismét csak egy kis álmodozó aki csak lejáratja a tuningvilágot a begyöpösödött tudatlan emberek előtt (lásd itt is egy válaszolót)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!