Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Miért nem lehet, Mo. -on...

Miért nem lehet, Mo. -on normálisan autót tuningolni?

Figyelt kérdés

Motort nem lehet átalakítani, bármit átalakítasz fizetned kell. Ennek mi értelme? Egy bukócsöves autó, és kagyló ülés, 4pontos öv sokkal biztonságosabb is. Kitalálta ezt ki?

Amerikában meg, japánban ott mennek a drift autók, meg a verseny autók az utakon. Azt rendőr nem csinál semmit.

Láttam videót, sr20 elromlott a nissanban aztán megjavították kicseréltek egy csomó dolgot pl. másik turbót és aztán a kocsiba még van bukócső meg minden versenyes dolog és nem irtak semmi müszakis dolgot meg ilyenek, megcsinálta otthon magának és már mehetett

Én csak azt látom, hogy egy faxa kocsi nincs az utcán a parkolókban csak gyári és kb. 1-2 db ami le van ültetve.

Miért kell ilyen bután szigorúnak lenni ebben a fos országban?

2018. febr. 4. 09:46
1 2 3
 11/23 A kérdező kommentje:
Majd remélem egyszer autószerelő leszek.
2018. febr. 4. 15:50
 12/23 anonim ***** válasza:

Hmm, számomra a " faxa " kocsi azt jelenti amelyik lehetőleg hibátlanul működik minden tekintetben, és kényelmesen elvisz A-ból B-be.

Amúgy meg még szerencse, hogy meg van szabva, el nem tudom képzelni, mi lenne itt ha a sok sufnituningos kölyök szabadabb kezet kapna. Körülbelül az a kategória lenne mint az oroszoknál, olyan dolgok kerülnének ki az utakra amivel jó érzésű ember még az udvarából sem állna ki.

2018. febr. 4. 16:36
 13/23 anonim ***** válasza:
Mondjuk belegondolva még Te is fiatal vagy kérdező, talán kinövöd és kicsit idősebb fejjel Te is másképp fogsz majd gondolkodni. :)
2018. febr. 4. 16:37
 14/23 A kérdező kommentje:

1 év mulva jogsi, bmw e36 325i és driftelve fogok bejárni az iskolába.. és soha se fogom kinőni.

Azért is kérdeztem, mert milyen jó lenne ha nem csak egy sima 325ivel rajulnék hanem egy turbóssal mondjuk 1,5 báron 400-500le és akkor nem csak driftelni tudnék hanem még értéke is van meg gyors is. Most oké vehetnék egy m3-t 320 vagy 340le nem tudom pontosan de az meg 5misi, annyiból 2* kijönne egy turbós 25i...

Hozzá teszem (tudom hogy irtam) nem rajulásból fogok kicsit sportosabban vezetni hanem azért mert ez tölt fel engem, az se lenne baj ha mondjuk driftelés közbe belesodródnék a dunába és meghalnék, mert boldogan halnék meg. Nem faxméregetésből meg nem a csajoknak fogom tenni magam csak azért mert nekem így jó. :) Köszi a válaszokat sziasztok

2018. febr. 4. 17:01
 15/23 anonim ***** válasza:
43%

Nem tudom miért lett lepontozva a sok nagyokos fizikus által a fenti válasz, pedig jól írta le. Bár ezen az oldalon semmin se kell meglepődni. A raliban a nagy sebesség és az autó darabokra szakadása, rád lapulása a legnagyobb veszély, az ellen kell védekezni bukócsővel. A személyautókban a G erő az elsődleges veszélyforrás az ellen kell védekezni, nem unalmukban találták ki a gyűrődési zónákat, az előfeszítős öveket meg a légzsákokat is. Ha meg rád lapul a kocsi akkor nagy eséllyel a G erő is megölt volna már, mert mire kiér a mentő elvérzel belsőleg. A ralinál meg ott állnak a mentősök.

Pár hete volt egy baleset is, a kocsi kisodródott és a hátulja csapódott egy fának, az elején semmi sérülés nem volt mégis meghalt a sofőr, mert a hátulját ért ütéssel akkora centrifugális erő hatott rá a kocsi megpördülésekor, hogy a belső szervei leszakadtak és elvérzett. Nem sokra mész a bukócsővel.

2018. febr. 4. 17:24
 16/23 anonim ***** válasza:

"1 év mulva jogsi, bmw e36 325i és driftelve fogok bejárni az iskolába.. és soha se fogom kinőni. "

Szóval jó esetben 16 éves lehetsz? :D

"Azért is kérdeztem, mert milyen jó lenne ha nem csak egy sima 325ivel rajulnék hanem egy turbóssal mondjuk 1,5 báron 400-500le és akkor nem csak driftelni tudnék hanem még értéke is van meg gyors is. Most oké vehetnék egy m3-t 320 vagy 340le nem tudom pontosan de az meg 5misi, annyiból 2* kijönne egy turbós 25i... "

Vagy nem, inkább nagyon nem :D

"Hozzá teszem (tudom hogy irtam) nem rajulásból fogok kicsit sportosabban vezetni hanem azért mert ez tölt fel engem, az se lenne baj ha mondjuk driftelés közbe belesodródnék a dunába és meghalnék, mert boldogan halnék meg. "

Ne haragudj meg, de fiatal vagy és szörnyen buta. Ugyan hol akarsz te driftelve belesodródni a Dunába? A töltésoldalban? :D

Valahogy úgy érzem teljesen felesleges volt ehhez a kérdéshez komoly választ írni :D

2018. febr. 4. 17:31
 17/23 anonim ***** válasza:
Ezt a kérdés azzal az utolsó válaszával kellett volna törölni a francba a megválaszolt listámból, de vasárnap este nincs más dolga az embernek, ez van...
2018. febr. 4. 17:47
 18/23 A kérdező kommentje:
16.. irigykedem hogy ennyire egoista vagy :D Tudjad jobban..
2018. febr. 4. 17:58
 19/23 anonim ***** válasza:

# 14/18 Időpont ma 17:01

Pedig a kérdés alapján reménykedtem benn, hogy értelmesebb vagy mint sok más hasonló korú, de ezzel a kommenttel azért lejött, hogy semmivel sem vagy külön mint a sok kölyök akik azt hiszik, hogy megvan a jogsijuk aztán autóversenyzők rögtön, ráadásul mindezt felelőtlenül a forgalomban tesztelgetik...

2018. febr. 4. 19:04
 20/23 anonim ***** válasza:

"16.. irigykedem hogy ennyire egoista vagy :D "

Ne használj olyan szavakat, amiknek a jelentését nem ismered :D

https://www.youtube.com/watch?v=CjhTWv5J4y8

2018. febr. 4. 19:09
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!