Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Árthat ez a kormánynak?

Árthat ez a kormánynak?

Figyelt kérdés
Az egyik gumim nagyon leengedett és éreztem, hogy nehéz tekerni a kormányt, főleg állóhelyzetben (szervokormány)és először azt hittem, hogy a kormánnyal van valami baj. Mentem vele valamennyit így, aztán láttam, hogy a jobb első gumi nagyon lapos, szóval emiatt volt az egész. Aztán még elmentem így a benzinkútra, felfújtam a gumit és megszűnt a probléma. A kormányzás ugyan olyan mint volt, viszont ha ez többször előfordul az árthat a kormányműnek, vagy mindig visszaáll, ha felfújom a gumit. (ha esetleg máskor is előfordulna ilyen).

2018. febr. 2. 22:22
 1/3 anonim ***** válasza:
55%
Ennyitől semmi baja nem lesz. Tartósan viszont nem tenne jót, és nem csak a kormányműnek, futómű, gumi szintén károsodhat.
2018. febr. 2. 22:33
 2/3 anonim ***** válasza:

Hát kezdjük azzal, hogy a guminak nem szabadna "csak úgy" leeresztenie.

Ha megint leereszt, akkor azt a gumit nézesd meg egy gumiszervízben.

Egyébként a kormányműnek semmi baja nem lesz, tartósan csak a gumi károsodik ettől.

2018. febr. 2. 23:19
 3/3 anonim ***** válasza:

A kormányműnek semmi baja nem lesz. Viszont a gumi ha túl lapos és úgy van használva, akár vászontörés is keletkezhet a gumiban, ami baleset veszélyes.

Ránézésre naponta, nyomásmérővel kéthetente, kellene ellenőrizni a gumik nyomását de havonta mindenképpen ellenőrizni kell még akkor is ha havi szinten ritkán használjuk az autót.

2018. febr. 2. 23:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!