Van értelme a belső motor tisztításnak? Árthat ez bárminek a motortérben?
Dúsított hidrogént juttatunk a levegő szűrő háznál ami végig megy az egész motoron és kipufogó rendszeren közben pedig a hidrogén molekulák reakcióba lépnek a szén molekulákkal és apró robbanásokat idéznek elő.
Ettől Elporlad és a kipufogó gázzal távozik az autóból.
Nettó hülyeség.
A hidrogén elég, vízgőz lesz belőle, és ameddig kapja a hidrogént, tisztább lesz a klpufogogáz, jó eséllyel kapsz egy "checkengine" hibajelzést is, mert a motorvezérlő nem fogja tudni értelmezni, miért annyi a lambda amennyi, miközben a befecskendezett üzemanyag mennyisége alapján nem annyinak kéne lennie.
Ez a tipikus HUUU esete. Szerintem inkább füstöld meg trágyával, hívjál hozzá sámánt. Elképzelhető, hogy csinál valamit, de, a jobb eset az, ha semmit.
Kicsit komolyabban:
Én beszélnék az eladóval (szolgáltatóval), hogy adjon egy papírt, hogy mit várhatsz a beavatkozástól (kisebb fogyasztás, nagyobb nyomaték, jobb Co?).
Ajánld fel, hogy az ár 2X-esét fizeted, de elmész a beavatkozás előtt és után is megméretni a motort. Ha nem hozza az ígértet, akkor az összes költség az övé.
(nem fogja vállalni)
Ami nálam bevált az a Spuri.Ez az égésteret és az abban lévő alkatrészeket,amik a lángfronttal találkoznak,de csak azokat fémtisztára pucolta.Egy tank benzin után kivettem a gyertyákat és szinte újak voltak.A dugótetőről eltűnt a koksz alu színű lett.A kipufogó szelep is tiszta lett.
Az autóm csak 60 lovas,de nagyon enyhe teljesítmény növekedést tapasztaltam a Spuris benzinnel.Egy általam sűrűn használt autópálya emelkedőn vettem észre,hogy nem csak bebeszélem,hogy sík úton is enyhén jobban gyorsul.Gondolom ,hogy működjön a tisztítás,kell hozzá némi autópályás használat is.
Mielőtt valaki rám írna:Nem vagyok ügynök,pusztán saját tapasztalat.
Jól gondolom hogy erről van szó? :
A széndioxid lerakódás a weblapon árulkodó. A széndioxid gáz.
Ha gondolod dihodrogén monoxiddal leoldom a szennyeződéseket az autódról. :)
Üdv!
Én voltam náluk, Budaörsön.
Tényleg jobb lett az autó, jobban gyorsul, kevésbé kormol.
A másik autónkat már magamnak csináltam egy ugyanolyan generátorral, mint amit ők használnak!
Nem érdekel hogy hogy működik, de működik!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!