Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Naked bike terepen? Árthat neki?

Naked bike terepen? Árthat neki?

Figyelt kérdés

Hobbi motoros vagyok. Ha felülök a motorra, sosem azért ülök fel, mert el kell mennem valahova, Hanem azért, mert motorozni szeretnék. :) Általában az utakon hajtom, de néha elmegyek kisebb túrákra, és nem szeretem a mocit az út mellett hagyni. Ha látok egy dombtetőt, ahonnan úgy gondolom jó lehet a kilátás, rögvest felhajtom a tetejére.(természetesen nem 80-al) Vagy ha látok egy tavat, amit csak földúton lehet megközelíteni, akkor lehajtok az útról.

Csak azt nem tudom, ez mennyire árt neki. Végül is ez egy útra tervezett masina.

2017. nov. 26. 17:23
 1/3 anonim ***** válasza:
száraz és sík földúton lassan bármivel lehet menni
2017. nov. 26. 17:41
 2/3 anonim ***** válasza:
Jártál már terepen kerékpárral utcai gumival? Akkor tudod, hogy terepre terepgumi kell, különben össze-vissza fog csúszkálni a bicikli alattad. Na, ez motornál is ugyanígy van.
2017. nov. 26. 23:08
 3/3 anonim ***** válasza:
Gondolom nem 'terepezni' akar hanem csak elgurulni az adott helyre földúton. Ennyi erővel akkor személyautóval se lehetne menni földúton, hanem csak terepjáróval. Én is sokat járok földúton, nekem supermotom van utcai gumikkal és vígan elmegy terepen is, persze nem csapatva. Ha sokat mész földúton utána a láncot nem árt megtisztítani és megkenni mert a portól hamarabb kopik, egyébként semmi baja nem lesz a motornak.
2017. nov. 27. 18:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!