Egy 1999-es 2 literes Toyota Avensis-nek mennyibe kerülhet a hengerfej javítása?
ha keveredett viz az olajal akkor hötö ,-csö és hengerfejcsere (tömitésel)
ha csak annyi hogy tudod hogy meg van repedve akkor egy hengerfej+tömités az ára
Az szép!
Cserés, de jofogason lehet találni vagy bontóban egész jó áron.
Sikoltatni nem lehet már.
Hütőt meg felseleges kicserélni, nem is èrtem ilyen tudatlan vadbarom tizenéve minek ir mindehova marhaságot.
Ez eredetileg az én kérdésem lenne, csak még nem voltam regisztrálva a gyakori kérdéseken.
Szóval sikoltatni nem lehet már? Ezt biztosan tudod, vagy csak tipp? Azért kérdezem, mert hétfőn viszik gépműhelybe a hengerfejet, hogy valamit varázsoljanak vele, de nem tudom, hogy ez így most megoldja-e a problémát, vagy csak ideig-óráig lesz megoldás... A hűtőt már két hónapja cserélték. Szóval a lényegi kérdés az inkább, hogy vajon a gépműhelyben meg tudják majd csinálni, vagy inkább csere. Jófogáson nem találtam semmi hengerfejet erre a típusra, a bontóban meg nem bízom, bár ez valószínűleg csak az én hülyeségem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!