Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Egy 1999-es 2 literes Toyota...

Rurrika kérdése:

Egy 1999-es 2 literes Toyota Avensis-nek mennyibe kerülhet a hengerfej javítása?

Figyelt kérdés
Laikusként kérdezem, hiszen nem értek az autókhoz, de a szerelőm azt mondta, hogy van egy kb 5 mm-es repedés a hengerfejen... Ez milyen költséggel járhat?

2018. febr. 2. 21:50
 1/7 anonim ***** válasza:
Dízel motor?
2018. febr. 2. 22:36
 2/7 A kérdező kommentje:
Benzines. Bocs ezt kihagytam.
2018. febr. 2. 22:43
 3/7 anonim ***** válasza:
0%

ha keveredett viz az olajal akkor hötö ,-csö és hengerfejcsere (tömitésel)

ha csak annyi hogy tudod hogy meg van repedve akkor egy hengerfej+tömités az ára

2018. febr. 2. 23:05
 4/7 anonim ***** válasza:

Az szép!

Cserés, de jofogason lehet találni vagy bontóban egész jó áron.

Sikoltatni nem lehet már.

Hütőt meg felseleges kicserélni, nem is èrtem ilyen tudatlan vadbarom tizenéve minek ir mindehova marhaságot.

2018. febr. 2. 23:27
 5/7 Fleadom válasza:

Ez eredetileg az én kérdésem lenne, csak még nem voltam regisztrálva a gyakori kérdéseken.

Szóval sikoltatni nem lehet már? Ezt biztosan tudod, vagy csak tipp? Azért kérdezem, mert hétfőn viszik gépműhelybe a hengerfejet, hogy valamit varázsoljanak vele, de nem tudom, hogy ez így most megoldja-e a problémát, vagy csak ideig-óráig lesz megoldás... A hűtőt már két hónapja cserélték. Szóval a lényegi kérdés az inkább, hogy vajon a gépműhelyben meg tudják majd csinálni, vagy inkább csere. Jófogáson nem találtam semmi hengerfejet erre a típusra, a bontóban meg nem bízom, bár ez valószínűleg csak az én hülyeségem.

2018. febr. 3. 10:07
 6/7 anonim ***** válasza:
Ha át van repedve a hengerfej, nincs az a gépműhely, hogy az utána jó legyen... Bontóban szerintem nyugodtan körülnézhetsz,lényeg,hogy beépítési garanciás legyen a cucc.
2018. febr. 3. 10:41
 7/7 Fleadom válasza:
Hát ez nem nyugtat meg, de köszönöm a válaszod.
2018. febr. 3. 13:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!