Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Km óra tekerésért utólag...

Km óra tekerésért utólag büntethetnek?

Figyelt kérdés

Köszönöm de nem kérek kioktatást sem fenyegetést sem értelmi szint alatti hozzászólásokat!

Van egy nagyon szép állapotban lévő autóm, nem márkaszervízben de jó szerelőnél volt szervizelve.

310ezer km van benne és emiatt senkinek sem kell, pedig az árának a duplája lett ráköltve az elmúlt 3 évben (motor generáltol kezdve kuplungig).

Nem nyerekedni akarok rajta mert a ráfordítással is 900ért adom mint a többi ugyanebben a kategóriában, csupán el szeretném adni mert jön a 3. baba és már kicsi egy sedan.)

2018. febr. 2. 09:16
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%
eredetvizsgán, és az adásvételin is rögzíteni kell a km állást. elég egyértelmű a szitu
2018. febr. 2. 11:16
 12/15 anonim ***** válasza:
100%

Hivatalos válasz: Igen, büntetnek. Ha kiderül (ki szokott), akkor a vevő be is perelhet.

Saját véleményem: Ha tip-top a kocsi, akkor miért akarsz tekergetni? Nekem ez az egész olyan sumákolás, trükközés szagú. Motort vettem nem rég, meg se néztem a futott kilométereket, mert az összes alkatrész cserét, szervizt számlákkal, egyéb dokumentumokkal igazolta az eladó. És a szememmel is láttam, hogy sehol egy karcolás, vagy olajcsepp. Igazold az összes javítást a " motor generáltól kezdve a kuplungig" számlákkal, meg minden, és a komoly vevőt nem fogja visszatartani a km.

2018. febr. 2. 12:44
 13/15 anonim ***** válasza:

Engem pl. nem a 310.000 km, hanem a motorgenerál tartana vissza. Bár ezt ha jól látom, nem írtad a hirdetésben. Mert ki tudja, hogy sikerül egy generál, akárhol is csinálják.

De ezt most nem lehúzásnak írom, ez csak az én véleményem.

2018. febr. 2. 12:58
 14/15 A kérdező kommentje:

Nagyon szépen köszönöm az értelmes válaszokat :)

A pénz annyira "nem számít", mert mint irtam sokat ráköltöttem csupán a jóérzés miatt nem szeretném nagyon áron alul adni mert nagyon sajnálom!

A motorgenerál tökéletes volt, azóta 60ezret futott, előtte ette az olajat azóta semmi!

Mindenkinek köszönöm tényleg aki tudott értelmes választ adni!

2018. febr. 2. 13:24
 15/15 anonim ***** válasza:
Igen, elvileg büntetendő.
2018. febr. 2. 17:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!