Km óra tekerésért utólag büntethetnek?
Köszönöm de nem kérek kioktatást sem fenyegetést sem értelmi szint alatti hozzászólásokat!
Van egy nagyon szép állapotban lévő autóm, nem márkaszervízben de jó szerelőnél volt szervizelve.
310ezer km van benne és emiatt senkinek sem kell, pedig az árának a duplája lett ráköltve az elmúlt 3 évben (motor generáltol kezdve kuplungig).
Nem nyerekedni akarok rajta mert a ráfordítással is 900ért adom mint a többi ugyanebben a kategóriában, csupán el szeretném adni mert jön a 3. baba és már kicsi egy sedan.)
Köszönöm a roppant intelligens hozzászólásodat kedves barátom!
Ezért jó Magyar országon élni mert a nyelvtani tudás és minimális intelligencia hiányában ilyen roppant értelmes kommentek jönnek létre.
Megnézem mikor találsz olyan autót ami teljesen költségmentes, szinte családtagként volt kezelve, mindenből megkapta a gyárit ha elment.
Igen tudom a szervíz költségek ismeretének hiányában nehéz értelmesen hozzá szólni, de akkor inkább ne is tetted volna.
Válaszom elsőnek szólt.
2.nak köszönöm. De azt kérdeztem utólag. Úgy tudom csak ha rajta kapnak, vagy nem? Valaki tud egy linket megköszönném.
Próbálj meg jól megfogalmazott hirdetésben hirdetni, igazolni képekben az cserélt dolgok dokumentációját. Több portálon hirdetni stb. Jó képekkel stb. Nagyon sok minden múlik a hirdetési formán és szövegen. Hidd el el fogod tudni adni!
Sok sikert!
Magyar országon élni mert a nyelvtani tudás - hehe, ez tetszik.
Bűncselekmény, s büntethetnek érte. Tarifát nem kértél, így nem is adok. Börtön benne van. Mint írták, kiderül.
Értelmesebb vevő egyébként sem kilómétert vesz, hanem műszaki állapotot. Ha eddig nem kelt el ezzel a futásteljesítménnyel, nem fog menni huszonötezres óraállítással sem.
mindent írj bele a hirdetésbe. őszintén.
vidd le az árat, vagy legyél türelmes.
vagy elkezdhetc cigánykodni, de majd mikor lebukszlehet megbánod
Én Igniseket nézegetek mostanában.
Olyan 10-12 éveseket.
Pontosabban férjem nézi napi szinten. Múltkor feltettek egy 420ezret futott kocsit, szépen leírva a hirdetést, és persze ár alatt volt. 1 hét alatt elkelt.
SZóval nem mindenki riad vissza a sok km-től. És az, hogy te mennyit költöttél rá, az nem annyira érdekel mást. Pontosabban azt az összeget már biztosan nem kapod meg, de ha bizonyítani tudod, hogy valóban cserélve volt, illetve szép a kocsi, akkor kérhetsz minimálisan többet a hasonló évjáratú lepukkantakhoz képest.
"Megnézem mikor találsz olyan autót ami teljesen költségmentes,"
Nekem az van. 20 éves swift 5 éve hajtom, elég sokat, és szinte költségmentes.
"Úgy tudom csak ha rajta kapnak, vagy nem? "
Nem nehéz "rajtakapni". Ha te vitted legutóbb műszakizni (amit ugye aláírtál), és kevesebb km-rel adod el (az adásvételit is aláírod ugye), akkor azért nem olyan nehéz kitalálni, kinél is tekeredett vissza az az óra...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!