Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Mennyit érhet ez az alufelni?

Mennyit érhet ez az alufelni?

Figyelt kérdés

Nem tudom melyik témában feltenni igy ide irom.

Mennyit érhet 4 darab Kosei Sniper 18" alufelni? El szeretném adni de fogalmam sincs, hogy mennyit ér mert sehol nem találni igy ár sincs hozzá.

2018. jan. 28. 10:14
 1/5 Beviz Elek ***** válasza:
Ha nagyon jó állapotban van, akkor akár 200ezer. Ennyiért viszont nagyon nehéz eladni otthon.
2018. jan. 28. 10:33
 2/5 A kérdező kommentje:
fényezés ráfér. Bronz szinű jelenleg
2018. jan. 28. 10:34
 3/5 Beviz Elek ***** válasza:

Mivel fényezendő ezért lényegtelen a jelenlegi szín.

Homokszórás+porfestés kb 10e/db. Ha a peremek rendben vannak, akkor szerintem 160ért még mindig reális, de mint mondtam, ennyiért nem igazán tudod eladni Magyarországon. Máshol is nehéz, de valamivel nagyobb piaca van egy japán versenyfelninek.

2018. jan. 28. 11:17
 4/5 anonim ***** válasza:
ebay-en 200 fontért kelt el egy ilyen szett
2018. jan. 28. 14:52
 5/5 Beviz Elek ***** válasza:

Az hogy elment egy szett jó áron, nem azt jelenti hogy reális ár érte, bár tény hogy én is kicsit sokat írtam a 200ezerrel egy hibátlan szettért.

Ebayen más, hibátlan kosei felniket (17") 500-700 dollárért árulnak, tehát kb 150ezer.

Én egy makulátlan, minimális karc nélküli Lenso-t vettem gumival 100 fontért, de ez sem reális ár érte.

2018. jan. 28. 16:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!