Szerintetek ez gáz / nevetséges?
Van egy 4-es VW Golfom, de csak 1.4-es motor van benne.
Nagyon imádom az autót, és szeretném szépíteni, gondolok itt ablaksötétítésre, ha bejön a jó idő egy alufelni garnitúrára, szebb lökhárítóra, lámpára, igazából ennyit változtatnék.
A kérdés igazából annyi lenne, hogy szerintetek gáz-e, ha egy 4-es Golf jól néz ki, de nem valami erős?
Mert nekem nem igazán "gyorsulásra" kell, amennyivel szeretnék menni annyival elmegy. / Városban ide-oda rohangálás, másik városba átautózni /
Barmilyen autoraegeri kolteni ha neked az tetszik. Az se gaz ha nem a motorhoz nyulsz hozza ha neked nem kell a teljesitmeny.
De. Ha NEKED ez tetszik es NEKED nem fontos a loero. Akkor miert erdekel h gaz e vagy nem? Ha magadnak csinalod kit erdekel h gaz e vagy nem? Ha gaz akkor nem magadnak csinalod.
Felesleges. Ilyen öreg autónál örülni kell ha jó gyári állapotban van, nem éri meg rákölteni ennyi pénzt.
Gondolj bele:
minőségi fólia ~50.000
jó állapotú felni ~80.000/4db + új gumi ~50.000/4db
lökhárító 30-60.000, legyen középút ~45.000 + fényezés 20.000
lámpa ~25000/pár
Tehát kb. 300.000 forint ha normálisan akarod csinálni.
A kocsi értékének a fele kb.
Nekem is hasonló kategóriás autóm van és én is gondolkodtam ilyenen, de aztán rájövök hogy felesleges.
Ha fellapozol egy régebbi tuning&stereo-t akkor látni fogsz olyan GOLFot, amire az itt fentebb felsorolt összegek tízszeresét költötték. Ha nem vergődni akarsz vele, csak szépítgeted magadnak a kocsidat azzal nincs gond.
Nyilván ezek sokak számára felesleges kiadások, de ha mindenki racionálisan gondolkozna akkor az optikai tuning gyakorlatilag nem létezne :)
Nagyon szépen köszönöm a válaszokat! :)
Igazad van, magamnak csinálom, és szeretném, hogy egy szép 4-es Golfom legyen.
Maga az autó jó állapotban van, többször átnézettem, és amit kellett ki is cseréltettem.
Ez a > 300K egyben persze nagy kiadás, de szépen lassan majd csak meglesz.
Köszönöm mégegyszer!
Én fél keresetem kocsikra költöttem...
Ha szépre meg is csinálod, mindig ott lesz hogy "csak" 1,4.
Inkább add el, és vegyél egy GTI-t..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!