Audi A4 131 lóerővel?
Figyelt kérdés
Audi A4 B6-hoz elég a 2.0-ás, 131 lóerős változat ?
Nem nagyon lomha a kaszni azzal a motorral ?
Tudom, hogy van belőle 150 lóerős változat is, de az már FSI motoros tudtommal. Attól meg kicsit vonakodok.
Minél egyszerűbb, annál jobb....
2018. jan. 23. 15:36
1/3 A kérdező kommentje:
Azt elfelejtettem, hogy a kombinérdekel belőle, bár gondolom súlyban nem kehet sokkal nehezebb a Sedannál...
2018. jan. 23. 15:41
2/3 anonim 

válasza:

Én Passatból vezettem ilyet. Alacsony fordulaton kicsit lomha, de 2500-3000 felett azért már megy elfogathatóan. Nem egy versenyautó, egy ugyancsak 131 lovas 1.9 PDTDI sokkal rugalmasabb, de abszolút használható ez a 2.0-ás benzines is, nem az a fajta autó, ami fenntartja a többieket, mert nem bír menni.
3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm !
2018. jan. 23. 18:28
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!