Tanulóvezetőként ez annyira idegesítő. Miért kell kiszúrni az emberrel?
Lassan végzek a forgalmi vezetéssel, az utolsó órákat veszem, de már rettentően idegesít ez a dolog. Megyek a főúton, gyakorlatilag már 49,9999-el, hogy az oktató se mondhassa, hogy hova száguldok és másznak a kocsira hátulról aztán balindex és 70el elzúg mellettem, hogy a következő pirosnál beérkezzen elém, nagyszerű... Egyszerűen rettentően frusztrál. Komolyan nem értem, mondjátok már meg miért kell majdhogynem letolni a tanulókocsit az útról, csakhogy ő megmutassa mekkora király? Nem tudom felfogni, kínomban már én lépek oda neki néha, mert ha meg egy balfék gyalogos miatt satufék kell, a nyomulós barom töri ripityára az oktató kocsiját.
Másik meg, jobbkezes utcák tömkelege, aki onnan jön, általában a max sebességgel repeszt tovább, úgyhogy nem rohanhatok át az egészen, erre a mögöttem lévő se szó se beszéd a kereszteződés kellős közepén!! megelőz, csak mert neki éppen úgy tetszik :S Ha meg onnan épp egy másik vadbarom jön, mindketten összetörök a verdát és meg örülhetek, ha nekünk meg a tanulókocsinak nem lesz semmi bajunk...
Szóval hogy is van ez??
nemkell leharapni a fejem:D am kimondta hogy akarok "t" betűs lenni? :D
Kimegyek a piacra, vagy apa elintézi és vesz egy jogsit pf :D
Tudok én vezetni, már voltam forgalomban is, bár csak 1-2 utcán és simán ment:) ennyit rólatok
Elfelejtettem írni, természetesen lakott területen belül értem a főutat, ha kiérünk a városból (Pesten tanulok amúgy, de lehet már írtam ezt :D mindegy, szóval nem egyszerű a téma), ott is tartom a sebességhatárt.
Városon belül az 50-et meg nagyjából tartja a nép normálisan, értsd aki szintén 50 körül megy (plusz-minusz egy kicsi) azt láthatóan nem tartom fel és ő se engem, csak a már említett vadmarhákon tudok (még) fennakadni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!