Megvennétek e ezt az autót?
Figyelt kérdés
Egy ismerős idős ember árulja: Vw golf 3 1997 1,4 benzin első gazdás,valóban kitűnő,hibátlan állapotban valós 108000km-el. Műszakilag tényleg nem lehet belekötni,csak full fapados. Se légzsák se klíma se abs és 65 lóerős. Ezek már alap dolgok sztem. Azon gondolkodok még ennyiért hirdetnek ugyanilyen autókat amibe mondjuk 2-300000km van. Vagy 500 körül g astrát amibe ezek bent vannak.2018. jan. 18. 12:54
11/11 anonim válasza:
5 éve vettük a swiftemet akkor 130.000 km-rel, 270.ezerért. Nagyon szeretem, mert tényleg olyan egyszerű, mint a faék. Nincs ami megdögöljön benne.
Most 199.000 km van benne, még mindig szeretem, de a klíma nagyon hiányzik.
Néztük, mennyiért lehetne eladni, kb 150-200 ezerért (karosszéria nem szar, mert após lakatos). Ja, most 20 éves a kocsi...
Szóval nagyon drága annyiért. Hagyd meg az unokának, és keress egy klímás kocsit! Hidd el, ez nem egy kihagyhatatlan ajánlat...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!