Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Ti megvennétek egy tanuló autót?

Ti megvennétek egy tanuló autót?

Figyelt kérdés

Konkrétan egy autós oktató kocsijáról van szó, amin a tanítványok gyakoroltak. Kb. 2 évet volt erre a célra használva, 250E km körül jár az órája, de egyébként teljesen jó állapotban van.

Arra gondoltam, hogy az ilyen autók jobban karban vannak tartva, gyakrabban ellenőrzik. De megérné beruházni rá? Vagy túl nagy hülyeség ilyen autóra pénzt kiadni?

2017. ápr. 11. 16:09
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Én egy tanuló motort vettem meg nemrég. Bár nem egyből az iskolától mert volt még másnál is. Életem legjobb döntése volt :D De ez semmit nem jelent. Karbantartságot illetően nem lennék benne olyan biztos hogy 'jól' karban volt tartva. Jó autónak kell lennie, hogy 250e városi km után ne legyen nagy gondja.
2017. ápr. 11. 16:12
 2/12 anonim ***** válasza:
100%
Az én oktatóm is nemrég adta el a 220 ezret futott autóját. Az már nem számít, hogy amikor én tanultam nála, mondta nekem, hogy 600-ról van visszatekerve. :)
2017. ápr. 11. 16:22
 3/12 anonim ***** válasza:
100%
Csak akkor venném meg ha szamlasan igazolja miket cserélt ki rajta. Azok az autók rendesen gyilkolva vannak
2017. ápr. 11. 16:38
 4/12 anonim ***** válasza:
100%
Egy kuplungszerkezetre nyugodtan rászámolhatsz,de közel nem akkora lutri mint a sablonszöveg "női tulaj"...
2017. ápr. 11. 17:11
 5/12 anonim ***** válasza:
26%

Biztos nem venném meg. Nekem fontos a km. Mivel én se megyek sokat ezért elvárom hogy olyan legyen a kocsi amit hasonlóan használtak előtte.

Az úgy nem frankó hogy beletesznek 300.000-et 10év alatt, én meg évente 7.000et megyek vele.

Mondják hogy nem gáz a sok km ha karbantartották de én még olyan kocsiról nem hallottam aminél a kiült üléseket is felújították, áthúzták a szövetet, a karcokat szépen kijavították, új kormány, új váltógomb és szoknya, új pedálok+ motorikus és szerkezeti dolgok.

2017. ápr. 11. 18:27
 6/12 anonim ***** válasza:
100%

Nem az számít mennyi km van benne, hanem hogy azt hogyan rakták bele.

Ne vedd meg!!! A sok lefulladástól, bénázástól a kuplung tuti kuka lesz hamar, a motor is kaphatott rendesen kis fordulaton erőltetést, féltengelycsuklók, váltó.... Ne vedd meg!

2017. ápr. 11. 20:22
 7/12 anonim ***** válasza:
100%
Tényleg a legtöbben jól karbantartják. Viszont jellemzően úgy el van lustulva az összes, hogy nemigaz, mert 1500-as fordulatnál már ordítanak, hogy váltsálmááárr mert drága az üzemanyag.... És 1000-res fordulaton mennek egész nap, max 40-el.
2017. ápr. 11. 20:48
 8/12 anonim ***** válasza:
100%
Az én oktatómnak a 240E-ret futott autójában már a harmadik kuplung szett dolgozott :), de amúgy motorikusan, karosszériára egyben lévőnek tűnt, karban volt tartva.
2017. ápr. 11. 21:59
 9/12 anonim ***** válasza:
Kizárt :)
2017. ápr. 11. 22:29
 10/12 anonim ***** válasza:
én sem venném, azért amit más is leírt. a legfontosabbak lehet, hogy cserélve lettek, de az oktató is azért adja el egy idő után, mert a javítása jóval gazdaságtalanabb lenne...
2017. ápr. 11. 23:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!