Ti megvennétek egy tanuló autót?
Konkrétan egy autós oktató kocsijáról van szó, amin a tanítványok gyakoroltak. Kb. 2 évet volt erre a célra használva, 250E km körül jár az órája, de egyébként teljesen jó állapotban van.
Arra gondoltam, hogy az ilyen autók jobban karban vannak tartva, gyakrabban ellenőrzik. De megérné beruházni rá? Vagy túl nagy hülyeség ilyen autóra pénzt kiadni?
Kedves 5ös idiotgondolkodású NEM az a lényeg, hogy mennyi benne a km...
Sosem vennék meg 10 éves autót 70.000 Km-el. Még ha nem is pörgetik azt jelenti, hogy valami hétvégi sofőr városi szüttyögésre használta ami jobban gyilkolja az autót mintha menne vele normálisan havonta 2000 km-t.
Most vettünk autót, 10 éves 300k km és pont most volt az a futás, hogy mindent kicseréltek benne, számlásan igazolva majd 1m Ft-ot ráköltöttek.
Sokan meg minél kevesebb km-el keresnek autót azt nem nézik, hogy még "semmit" sem cseréltek ilyenkor kb, főleg egy tanuló autón?
Kedves Kérdező!
Vedd példának saját tanulásodat az autón mikor kezdted. Gondolj bele milyen bénázásokat csináltál és az csak napi 1-2 óra 1 tanuló. Egy átlag oktató 8-12 órát is megy az minimum még 5 tanuló naponta... Ebbe gondolj bele:D
Köszönöm szépen mindenkinek a segítséget! Nem is gondoltam, hogy ennyi válasz érkezik majd. Azt hiszem, keresgélek tovább és remélem, hamarosan találok olyat, amit megéri megvenni.
Igazából egyedül a már fent leírt indokkal gondoltam egy tanuló autó megvásárlására.
Új autóra sajnos nincs pénzem. A használttal viszont félek, hogy pont egy olyat fogok ki, aminek valami nagy baja van, aztán csak megpróbálnak szabadulni tőle, amíg még működik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!