Költenétek ilyen sokat az autótokra?
Véletlen se írd le milyen autó...
Talán igen ,talán nem.
Ha tudom ,hogy 12 éve nálam van, minden más vatta új állapotban van kb ,és csak a karosszériára kell költeni ,akkor minden további nélkül költenék (én)
1-es jól leírta én tavaly 450ezret költöttem a 14 éves Mazdámra. Mindenki hülyének nézett, de 6 éve nálam van és tudom, hogy egyébként patent csak a karosszériára kellett költenem, most 4 évig patent.
És mivel nagyobb lakásra költök most nem fért volna bele, hogy hozzá csapok 1millát inkább és veszek egy új ismeretlen előéletű kocsit.
melyik 17 éves vas és 1 millát? Csak kíváncsi vagyok.
NEKED mit ér az autó? NEKED megéri? Ha igen, akkor ne foglalkozz azzal ki mit mond.
17 éves 1/2-es Megane-om van. Én simán rákölteném, pedig az autó ér kb. 300.000-et. De ez az ÉN autóm, össze vagyunk nőve, minden rezdülését ismerem, 100%-osan megbízom benne, tudom mik a hibái, mik az erősségei. Vágod? :) Az ÉN autóm. Az pedig a TE autód. Csak TE tudod hogy Neked megéri-e.
Ha egy 17 éves ér 1 m Ft-ot, akkor az min. Audi A4.
Simán!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!