Ha az MTZ traktorok annyira elavultak, akkor miért olyan drágák?
Nincs itt semmi ebkötés, volt MTZ, többi is, van most nyugati, több is, valós tapasztalatokról beszélek. Sőt mindenki ugyanezt látja, amit én írok, csak ezt eddig senki nem vallja be, amíg MTZ-je van, amint az utolsó is eltűnik az udvarból akkor érdekes a tiédről az enyémre változik a véleménye...
Sikerélményt nem a szerelésben kell szerezni, ahol termelni kell, ott a sikerélmény a gördülékeny produktív termelés kell legyen, nem pedig az állandó szerelgetés...
De mindegy is, 51%os is leírta, majd ha ki tudtok kecmeregni az MTZ-ből rájöttök, sajnos van egy ilyen hülye mentalitás, hogy mindenkinek a sajátja az isten, be nem vallaná, hogy van jobb. Még akkor sem, ha ez nem kérdés. Ez olyan, mint amikor kötik az ebet, hogy az egyes Swift, jobb, mint egy mai új autó.
67-es hidd el soha nem fog változni a véleményem mert eleget tapasztaltam ahhoz.
Gyakran váltogatok a gépek között régi-új, MTZ-"nyugati", erdő-mező-gaz.
Tudod a szerelés nem sikerélmény, hanem bosszantó elem, de ha az ember tudja mi a helyzet nem bütykölésről van szó sokszor kilehet kerülni, hogy átbaxák az embert a szakszervizesek.
Amúgy nem a swift szar a legjobb autó a trabant a többi csak szebb és gyorsabb
Akit a saját szakmájában basznak át az meg is érdemli...
Rendben, legyél te az üdítő kivétel, én azt látom amit leírok, nem egy-két embernél, hanem az összesnél, ahogy megszabadult az utolsó istenített MTZ-től is egyből le tudta ismerni, hogy kritikán aluli minden téren minden MTZ.
Te le akarod szólni mindenképpen az MTZ-t, semmilyen érvet nem fogadsz el.
De röviden elmondom mégegyszer: 5-10 hektár földnél nem vehetsz drágább és jobb traktort, mint az MTZ, nagy gazdaságoknál pedig szintén megvan az előnyük, de nyilván már nem lehet az MTZ "fő" traktor.
Mit nem fogadok el?:)
Azt, hogy össze sem lehet hasonlítani más márkákkal?
Mint írtam, a te álláspontodat osztja mindenki amíg van az udvarban, amint az utolsótól is megszabadul és végre traktorban ül, nem MTZ-ben akkor megváltozik a véleménye, arra, amit írok. Nyilván te még az előbbinél van, ezért ezt nem fogod elfogadni. Nem baj, meg kell élni valakiből az MTZ alkatrész kereskedőknek is.
5-10 ha-ra is lehet venni használt nyugati gépet, annyiért, mint egy MTZ, megbízhatóbb, jobb minőségű munkát produkál stb stb. Leírtam párszor.
De mindegy, majd rá fogsz jönni idővel, ahogy mindenki más is, addig meg sok sikert az MTZ-hez;)
Ez az utolsó írás ez verte a szintet.
Úgy látszik nem vagy tisztában a piaccal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!