Ezekkel a paraméterekkel milyen autót ajánlatok?
Családi autót szeretnék vásárolni,a szempontok:
-lehetőleg 7-8 évnél ne legyen régebbi
-elsősorban benzines legye,mivel nagy részt városba lenne használva napi 15-20 km-re, heti kétszer kb 100-120km-es útra.
-mivel családi autónak lenne, 4 fő kényelmesen férjen el benne, normális csomagtartóval rendelkezzen
-nem probléma, ha nem teljesen fapados,örülnék pár extrának
-sedan esetleg kombi érdekelne
-ne legyen túl szerviz igényes, itt nem a kötelezőkre gondolok, hanem ne keljen minden héten szervizbe vinni valamilyen problémával.
-keret kb. 2,5-3 Mft.
Sajnos amit észrevettem, hogy ezekkel a paraméterekkel konkrétan alig benzines a piacon.
Amit találtam:
-Renault Laguna 3 -találtam egy 2 benzines példányt, úgy hallottam egész megbízható autók
-Citroen C5 -ebből is van pár benzines, de nem sokat tudok róluk, népítélet alapján egész jónak tűnik
-Volvo S40/V50 - ez nagyon tetszik,de csak 1,6 dízel van ilyen árban,ezek ha jól tudom peugeot motorok, és elég sok rosszat olvastam róluk.
Mi a véleményetek ezekről az autókról? esetleg ilyen árban ( max 3 Mft), tudnátok ajánlani valami hasonló paraméterekkel rendelkező autót? Kell hogy legyen olyan ami eszembe se jutott.
Várom az ötleteket, előre is köszönöm a segítségetek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!