Milyen terepjárot ajánlatok?
Fél milla az.
Ennyiért nem kapsz normális állapotban lévőt.
Ha tényleg fél milla akkor annyiért max. csak Nivát, vagy Samurait vehet, valamilyet.....
Automata viszont nuku! :D
4-5 százazsért kapsz automata terepjárót, de az a következő vizsgán már izzadva vagy sehogy nem megy majd át. Az amúgy megvan, hogy mennyibe kerül fenntartani? Ha már megvenni se tudod.
Én is szemezgettem egy 20 éves Frontérával, 2.4-es automata, 400-ért. Csak aztán a rá való 4 olcsó téligumi is kétszer annyiba kerül, mint egy személyautóra, a fogyasztása is duplája és az adókról nem beszélve és nem említettem azt, hogy mennyire rohadnak mivel meg se lesz javítva mivel nem kap műszakit (terepjáró = rohad, sár, víz, terepen használták).
Próbakört is mentem vele, a motormérethez képest a súly, a légellenállás és a nagyobb veszteségű hajtáslánc miatt 60-as tempótól felfele szenvedés volt már vele gyorsulni, nem biztonságos a mai forgalmi ritmusban. Na meg billegett is.
Ha dolgozni kell akkor ennyiből Samurai vagy Niva, kéziváltós.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!