Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Milyen terepjárot ajánlatok?

Milyen terepjárot ajánlatok?

Figyelt kérdés
4-500.000 ft-nél tobbet nem szánnék rá, automata legyen, es magasított. az se baj ha öreg. koszi a valaszolat elore iis

2017. dec. 3. 20:02
 1/6 anonim ***** válasza:
Most 4,5 milla, vagy csak 4-500000?
2017. dec. 3. 20:11
 2/6 anonim ***** válasza:

Fél milla az.

Ennyiért nem kapsz normális állapotban lévőt.

2017. dec. 3. 20:27
 3/6 anonim ***** válasza:

Ha tényleg fél milla akkor annyiért max. csak Nivát, vagy Samurait vehet, valamilyet.....

Automata viszont nuku! :D

2017. dec. 3. 20:32
 4/6 anonim ***** válasza:
Ennyiből jó Niva sem jön ki. A terepjárók drágák, a régiek is.
2017. dec. 3. 22:44
 5/6 anonim ***** válasza:

Ennyi pénzért automatát, csak ezt dobta ki a hahu keresője:

[link]

Emelőszettet majd veszel alá..

2017. dec. 3. 22:55
 6/6 anonim ***** válasza:

4-5 százazsért kapsz automata terepjárót, de az a következő vizsgán már izzadva vagy sehogy nem megy majd át. Az amúgy megvan, hogy mennyibe kerül fenntartani? Ha már megvenni se tudod.

Én is szemezgettem egy 20 éves Frontérával, 2.4-es automata, 400-ért. Csak aztán a rá való 4 olcsó téligumi is kétszer annyiba kerül, mint egy személyautóra, a fogyasztása is duplája és az adókról nem beszélve és nem említettem azt, hogy mennyire rohadnak mivel meg se lesz javítva mivel nem kap műszakit (terepjáró = rohad, sár, víz, terepen használták).

Próbakört is mentem vele, a motormérethez képest a súly, a légellenállás és a nagyobb veszteségű hajtáslánc miatt 60-as tempótól felfele szenvedés volt már vele gyorsulni, nem biztonságos a mai forgalmi ritmusban. Na meg billegett is.

Ha dolgozni kell akkor ennyiből Samurai vagy Niva, kéziváltós.

2017. dec. 9. 15:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!