Milyen 125 könbcentis motort ajánlatok?
20 éves srác vagyok, de nem azért szeretnék motort venni, hogy száguldozzak vele.
Lényeg, hogy elvigyen A-ból B-be, 80-120km/h hajtható sebességgel, többel ugyse hajtanám(persze az nem baj a motor megy gyorsabban, elvégre akkor nem olyan megeröltető tartania neki mondjuk a 100-as tempót).
Nagyon tetszik az Aprilis RS125, de olvasok hideget - meleget róluk.
Bármilyen motort is fogok venni, rendesen fogom szervizelni, nem a legócskább alkatrészeket veszem bele. Én 2 ütemes motorra gondoltam, de ha van érvetek a 4 ütem mellett 125 ccm-ben akkor meghallgatom.
Számit a motornak a fenntartási költségei is, mivel még egyetemre járok, nincs állandó munkahelyem.
A motor árát is nyári melóból szedtem össze.
yamaha yzf r 125 :) nagyon szép és ő megy 130-140km/h körül
18/L
RS125 közül elég sok A2 kategóriás. Gondolom, hogy A1 jogsid van vagy nem 125-öst keresnél, tehát jól nézzed meg, hogy a tényleges teljesítménye mekkora a kiszemelt gépnek.
Egyébként én ebben a kategóriában robogót vennék. Honda PCX szép és jó. De ott van akár a Honda Forza 125 is, ami nagyobb testű.
Ha hagyományos motort akarsz, akkor a Honda CBF125-öt ajánlom. Egyszerű gép, kényelmes és megbízható.
Koszi a válaszokat!
2#
Tudtommal az RS125 mind gyári papirokkal 15 lovas, csak miután kiveszik a folytásokt szépen felkusznak a pacin, de attől A1-es kategóriában marad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!