Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Opel Tigráról vélemény?

Opel Tigráról vélemény?

Figyelt kérdés

2018. jan. 1. 04:19
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
92%
Mint az opel corsa. Sokkal nehezebb a ki és beszálás ez az az auto ami semmire nem jo két személy szállitásán kivül.
2018. jan. 1. 08:40
 2/14 anonim ***** válasza:
80%
Talán két 160 centis embernek türhető, de szűk nagyon.
2018. jan. 1. 09:23
 3/14 anonim ***** válasza:
80%
Csak ál sportkocsi a hozzáértő tudja, hogy nem az...
2018. jan. 1. 09:24
 4/14 A kérdező kommentje:
Tudom, hogy kamu sport kocsi de nekem tetszik külsőre is, meg teljesítményre se rossz, csak sokat eszik...akkor az én 190 centimnek nem ajánljátok? :D
2018. jan. 1. 09:55
 5/14 anonim ***** válasza:
83%

Havernak volt. Zabálta az olajat. Bevitt a szakszervizbe, azt mondta neki a szerelő, hogy azért van, mert sportmotor van benne. És nem röhögte el magát közben.

De tényleg, egy 190 centis böszme állat (már bocs), ilyen puncibuszokra gerjed? Vegyél Calibrát, ha már Opel. Vagy Alfa Gt-t.

2018. jan. 1. 10:02
 6/14 A kérdező kommentje:
Árához képest igényes kocsinak tűnt, ezért volt ez is egy opció...nehéz hasonló kaliberű autót találni 400 ezerig
2018. jan. 1. 10:09
 7/14 anonim ***** válasza:
19%
vagy vegyél egy focus st-t, csak tigrát ne :)
2018. jan. 1. 10:28
 8/14 anonim ***** válasza:
100%
Mondom, ott a Calibra, vagy ha már ilyen feminim vagy, akkor a Puma.
2018. jan. 1. 10:29
 9/14 anonim ***** válasza:
80%

melyik Tigrarol van szo

van a regebbi

es van a kabrio

szerintem a regebbi nagyon ronda

a kabrio csajos, benzines volt nekem az elso kocsim, nagyon sokat fogyasztott es a tetejet csak allo motornal lehet mozgatni igy elveszik a kabrio feeling hogy utkozben huzod le/fel a tetot mindenki nagy oromere

a dizeles 1.3 kabrio keveset fogyaszt de gyenge

se nem varosi auto, se nem valo hosszabb tavra amolyan nessze semmmi

2018. jan. 1. 10:44
 10/14 A kérdező kommentje:
Miért vagyok feminin?? Mert ráérdeklődtem egy kisebb autóra, hogy mi a véleményetek róla?? Nem szeretnék nagy kilowattú autót, de azért nem is egy szétrohadt régi kocsi a cél...
2018. jan. 1. 10:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!