Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Mi a véleményetek az Opel...

Mi a véleményetek az Opel Tigráról?

Figyelt kérdés

15 éve beleszerettem ebbe a típusú autóba, és most, hogy már önálló keresetem van, gondoltam, egy ilyen autót vennék. Ez lenne az első autóm. 1.4i 16V, 1998-as évjárat.

Igazi csajos autó szerintem :)

Köszi előre is!!!

25/L

2010. febr. 11. 12:49
 1/6 anonim ***** válasza:

Jó autó, ha lehet minél fiatalabbat vegyél, és elötte nézesd át szakszervízben. Elég sok a leharcolt állapotú belőle, de ha kifogsz egy jót, akkor sök örömöd lesz benne.

Én inkább az 1.6 motorral választanám, ennek se több a fogyasztása.

2010. febr. 11. 17:45
 2/6 anonim ***** válasza:
Szerelőként nincs túl jó tapasztalatom,nehéz lessz kifognod jó állapotút! De ha ez tetszik huppanj bele,sok szerencsét:))
2010. febr. 11. 17:58
 3/6 anonim válasza:

Egy cikk részlete:

Ha használt Tigra vásárlása mellett döntünk, mindenképpen tájékozódjunk az autó előéletéről, esetleges korábbi sérüléseiről és az aktuális állapotáról. Mivel a sportos kisautó a mai napig rendkívül népszerű, karambol után - a sérülés mértékétől függetlenül - igyekszenek újra talpra állítani, háttérbe szorítva a biztonsági és technikai szempontokat. A későbbi nehézségek elkerülése végett vásárlás előtt érdemes szakszervizben átvizsgáltatni az autót.

2010. febr. 11. 23:44
 4/6 anonim ***** válasza:
Jót kell kifogni és tényleg vegyél inkább 1.6-ost!
2010. febr. 12. 18:47
 5/6 anonim válasza:
Az Opel-tigra egy kis méregzsák!Akik még nem tapasztalták a gyorsulását,vezethetőségét,az még nem ment Tigrával!!!A Tigra az amit az opel calibra utódjának tekintünk,a hires manta alapon fejlesztett auto utójaként!
2010. febr. 14. 23:25
 6/6 anonim válasza:
Az Opel tigra,kellemesen jól gyorsuló autó!Mint a golf 1-GTI!Viszont ha nagyfelniket teszelrá,peres gumikkal,akkor nem lehet ellenfeled,ha tudsz is vezetni!!!
2010. febr. 14. 23:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!