Mi a véleményetek az Opel Tigráról?
15 éve beleszerettem ebbe a típusú autóba, és most, hogy már önálló keresetem van, gondoltam, egy ilyen autót vennék. Ez lenne az első autóm. 1.4i 16V, 1998-as évjárat.
Igazi csajos autó szerintem :)
Köszi előre is!!!
25/L

Jó autó, ha lehet minél fiatalabbat vegyél, és elötte nézesd át szakszervízben. Elég sok a leharcolt állapotú belőle, de ha kifogsz egy jót, akkor sök örömöd lesz benne.
Én inkább az 1.6 motorral választanám, ennek se több a fogyasztása.

Egy cikk részlete:
Ha használt Tigra vásárlása mellett döntünk, mindenképpen tájékozódjunk az autó előéletéről, esetleges korábbi sérüléseiről és az aktuális állapotáról. Mivel a sportos kisautó a mai napig rendkívül népszerű, karambol után - a sérülés mértékétől függetlenül - igyekszenek újra talpra állítani, háttérbe szorítva a biztonsági és technikai szempontokat. A későbbi nehézségek elkerülése végett vásárlás előtt érdemes szakszervizben átvizsgáltatni az autót.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!