Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Mit gondoltok az Opel Tigráról?

Mit gondoltok az Opel Tigráról?

Figyelt kérdés
Nekem nagyon tetszik, hogy egy új forma, nem a "megszokott" autó kinézete van. Kicsit zavar hogy páran női autónak nevezik, nem értem miért?! A fogyasztását kicsit sokallom de hát 1.6 motor azért eszik. Ti véleményetek?

2014. aug. 8. 01:08
 1/5 anonim ***** válasza:
ha már ilyesmi autó, szerintem a ford puma jobban néz ki
2014. aug. 8. 01:18
 2/5 anonim ***** válasza:
mindenkinek nem tetszet a furd se.
2014. aug. 8. 08:57
 3/5 anonim ***** válasza:
Most melyik tigra-ra gondolsz, mert a régi, mindenki által ismert tigra az már több mint 20 éves modell, csakúgy mint a calibra, és új formának nem igazán nevezhető. A második generációs tigra az meg még annyira sem formabontó, mivel az kinézetre egy kicsinyített H astra, opel corsa alapokon, nem néz ki rosszul de semmi különleges. az első opel tigra az mondjuk maga korában új formájú kocsinak számított, de hát amúgy tényleg egy kis műkörmös vagy butikosné "komolytalan" autó benyomását kelti az arányaival, kis kerekeivel, hiába sportos formájú alapból.
2014. aug. 8. 10:06
 4/5 anonim ***** válasza:
Műszakilag nem sok baja szokott lenni.
2014. aug. 8. 11:13
 5/5 anonim ***** válasza:
Nincs velük gond, alapja a Corsa. Ezt a női kocsi dolgot ne vedd figyelembe, ilyen szerintem nem létezik. Egy jó alufelni, esetleg kicsi ültetés, sötétített ablak, és máris megváltozik mindenki véleménye. :)
2014. aug. 8. 15:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!