Megvetendő dolog az ha valaki 2-3 ezerért tankol a töltőállomáson?
Én mindig úgy tankolok, hogy ha lemegy a E vonaláig a mutató töltök bele max. 3 ezerért. Mindegyik autómba így tankolok, ha megyek messze akkor persze többet, de városba ( mivel rövidtávozok) mindig kevés pénzért veszek naftát.
Hogy vélekedtek erről? Netán van olyan ki hasonlóképp tankol mint én?
Cigók szokták a 6os kupéval eljátszani a 2000ért teli dolgot.
Szerintem egy bizonyos szint felett azért kínos az ha az ember 2-3 ezerért tankol, de egy átlagos ember átlagos autóval (pl én is) nem az a kategória.
Szerintem senki nem fog vele foglalkozni, vagy szerinted a kúton mindenki azt figyeli, hogy mennyiért tankolsz?
Amúgy nem tudom, hogy a kút útba esik-e mindig de például ha a csak a tankolás miatt autókázol pár km-t a kútig, akkor már csak a saját pénzed ellensége vagy.
Én szimplán csak az egyszerűség miatt szoktam mindig tele tankolni, ne kelljen vele foglalkozni, általában 1000km kijön egy tankból mindig.
"áll benne a pénzem,aztán azért nem tudom kifizetni a szerelőt,mert tegnap telinyomtam 20 ezerért."
Penge vagy bakker, benne áll 20 ezer és megáll az élet.
Nem hogy nem megvetendő, hanem senkinek semmi köze hozzá, hogy ki mennyiért tankol.
Én egyébként mindig teli tankolok: akkor is ha pár liter kell és akkor is, ha 55. Egyrészt így lehet fogyasztást kalkulálni, másrészt állítólag ha sok levegő marad a tankban, akkor kicsapódhat a levegő páratartalma, ami vizet eredményez az üzemanyagban. Megint csak állítólag ezért sem érdemes ürülni hagyni a tankot.
"csak ott áll benne a drága üzemanyag kihasználatlan ,áll benne a pénzem,"
Ekkora hülyeséget is régen olvastam :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!