Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Megvetendő dolog az ha valaki...

Megvetendő dolog az ha valaki 2-3 ezerért tankol a töltőállomáson?

Figyelt kérdés

Én mindig úgy tankolok, hogy ha lemegy a E vonaláig a mutató töltök bele max. 3 ezerért. Mindegyik autómba így tankolok, ha megyek messze akkor persze többet, de városba ( mivel rövidtávozok) mindig kevés pénzért veszek naftát.

Hogy vélekedtek erről? Netán van olyan ki hasonlóképp tankol mint én?

2017. dec. 31. 12:39
1 2 3 4
 21/32 anonim ***** válasza:

Cigók szokták a 6os kupéval eljátszani a 2000ért teli dolgot.

Szerintem egy bizonyos szint felett azért kínos az ha az ember 2-3 ezerért tankol, de egy átlagos ember átlagos autóval (pl én is) nem az a kategória.

2017. dec. 31. 17:15
 22/32 A kérdező kommentje:
Vagy elektromos autóra.
2017. dec. 31. 17:21
 23/32 anonim ***** válasza:
0%
Tiszta pazarlás lenne telitankolni,maximum 5 ezerért tankolok de inkább 3ért. Ha elromlik a kocsi, aztán vinni kell szerelőhöz ,csak ott áll benne a drága üzemanyag kihasználatlan ,áll benne a pénzem,aztán azért nem tudom kifizetni a szerelőt,mert tegnap telinyomtam 20 ezerért.
2017. dec. 31. 22:26
 24/32 anonim ***** válasza:

Szerintem senki nem fog vele foglalkozni, vagy szerinted a kúton mindenki azt figyeli, hogy mennyiért tankolsz?

Amúgy nem tudom, hogy a kút útba esik-e mindig de például ha a csak a tankolás miatt autókázol pár km-t a kútig, akkor már csak a saját pénzed ellensége vagy.

Én szimplán csak az egyszerűség miatt szoktam mindig tele tankolni, ne kelljen vele foglalkozni, általában 1000km kijön egy tankból mindig.

2017. dec. 31. 23:42
 25/32 anonim ***** válasza:
86%

"áll benne a pénzem,aztán azért nem tudom kifizetni a szerelőt,mert tegnap telinyomtam 20 ezerért."

Penge vagy bakker, benne áll 20 ezer és megáll az élet.

2018. jan. 1. 01:16
 26/32 anonim ***** válasza:

Nem hogy nem megvetendő, hanem senkinek semmi köze hozzá, hogy ki mennyiért tankol.

Én egyébként mindig teli tankolok: akkor is ha pár liter kell és akkor is, ha 55. Egyrészt így lehet fogyasztást kalkulálni, másrészt állítólag ha sok levegő marad a tankban, akkor kicsapódhat a levegő páratartalma, ami vizet eredményez az üzemanyagban. Megint csak állítólag ezért sem érdemes ürülni hagyni a tankot.

2018. jan. 1. 08:58
 27/32 anonim ***** válasza:
43%
Én írtam feljebb, hogy nem érdekel, hogy ki mennyiért tankol. De azért leírom én is annak, aki mindig kevés naftával jár: az egyszerű szívóbenzinesek AC pumpájának, de a magasnyomású Common Rail dieseleknek is a legnagyobb ellensége az ha üres tankkal jársz, ez teszi a leghamarabb tönkre a magasnyomásút, és a befecskendezőket is, ami rettentően drága.
2018. jan. 1. 09:15
 28/32 anonim ***** válasza:
62%

"csak ott áll benne a drága üzemanyag kihasználatlan ,áll benne a pénzem,"

Ekkora hülyeséget is régen olvastam :D

2018. jan. 1. 14:26
 29/32 anonim ***** válasza:
45%
#23-nak gondolom minden ruhából 1 db van. Minek a sok póló stb, úgyis csak a pénz áll benne :-D :-D
2018. jan. 1. 17:55
 30/32 anonim ***** válasza:
Az én véleményem egyszerű: kinek mi köze hozzá, hogy a másik mennyit költ egy tankolásra? Vagy már ebből is "hú de ciki" dolgot kell csinálni, mint szinte mindenből mostanság? Hajrá, csordaszellem....
2018. jan. 1. 18:06
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!