Megvetendő dolog az ha valaki 2-3 ezerért tankol a töltőállomáson?
Én mindig úgy tankolok, hogy ha lemegy a E vonaláig a mutató töltök bele max. 3 ezerért. Mindegyik autómba így tankolok, ha megyek messze akkor persze többet, de városba ( mivel rövidtávozok) mindig kevés pénzért veszek naftát.
Hogy vélekedtek erről? Netán van olyan ki hasonlóképp tankol mint én?
Nem megvetendő, de nem praktikus (ha egyébként nem gond a tankolás).
Szomszéd kútnál tankolt egy nagy fekete autó. Elment fizetni.
Rápillantottam a kútra, mondom magamban, jó sok fér ebbe a autóba, jobban megnézve 2500 Ft volt a taksa.
Én mindig csurig tankolok, nyáron azért ésszel, olykor (ritkán) beleszaladok a felvillanó sárga figyelmeztető lámpába, de akkor még van 40-50 (de minimum 25) km.
Pesten laknék akkor biztos én is többet tennék bele, de valahogy nem megy, volt hogy 5 ezerért tankoltam az is 70km alatt kiment meg akkor amikor 2 ezerért tankoltam az is 70 km alatt elfogyott, mindez persze télen és ugyan ott tankolok ( vonal )
Igen amúgy, tavasszal cseréltettem benzinpumpát mert feladta, épp ezért, mondjuk azóta abba a kocsiba félnél tartom a szintet, a többiekbe nem.
Azt gondoltam le leszek szólva, de nem csak rám jellemző.
Az, hogy mennyit költök benzinre, attól függ, hány km - t megyek (most tekintsünk el vezetési stílustól és egyéb tényezőktől).
Ha csak 2 - 3 ezret teszek bele, kevesebbet fogok menni?
Volt hogy ezresért raktam bele. Amit huszasokból, ötvenesekből meg százasokból raktam össze.
Kicsit kocsikázni akartam és nem volt pénzem. A szüleim nem tankolják a kocsim, akkor megyek vele ha tankolom is.
18/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!