Megvetendő dolog az ha valaki 2-3 ezerért tankol a töltőállomáson?
Én mindig úgy tankolok, hogy ha lemegy a E vonaláig a mutató töltök bele max. 3 ezerért. Mindegyik autómba így tankolok, ha megyek messze akkor persze többet, de városba ( mivel rövidtávozok) mindig kevés pénzért veszek naftát.
Hogy vélekedtek erről? Netán van olyan ki hasonlóképp tankol mint én?
Engem az sem érdekel, ha valaki a 740-es BMW-be tankol kétezerért. Senkinek semmi köze hozzá, bármilyen okból teheti ezt. Amúgy is a minimális összeg asszem 1000 forint (vagy 2 liter?), úgyhogy ha ezt eléred, onnantól nincs gond.
És amúgy ja, pszichológiailag sok emberen segít ez a spórolásban, ha nincs sok benzin az autóban, akkor nem megy annyit.
Ha csak nincs valami hosszabb út betervezve,mi is 3 ezerért tankolunk. Falu - falu,falu- város között ingázunk rövid távokon. Ha éppen van pénzünk,akkor rakunk bele 3ezret,hiába van még bőven benzin. Meg persze hogyha kifogyóban van,akkor muszáj :)
Swiftünk van,de ha extrás kocsink lenne,akkor sem tankolnánk bele 20ezerért.
Nekem az autómba drága az üzemanyag szivattyú így nem hagyom hutetlenul kinlodni. A cr Diesel is imádja a kevés naftat. Én úgy vagyok hogy ha negyed alá megy teli tankolom.
A kut téved nem véletlen hogy van minimal limit. Mérési hiba miatt van, ha teli rakom pontosabb .
Szoval se időm se penzem nincs arra hogy 3 rugoert tankoljak.
Én nem vetem, meg, egyszerűen az én időm többet ér minthogy mindig kútra futkossak, egyszer odamegyek, tankolok 2 percig, fizetek 2 perc és kész vagyok, na most 4 perc és 21000 kiadás vagy 7*4 perc és 21000 kiadás?
Ha 20000 alatt tankolok akkor már gondolkozok hogy miért jöttem kútra.
Ha van pénzed, akkor nevetséges. Főleg hogy ilyenkor a kút nem biztos hogy annyit ad ki, és ellenőrizni sem tudod.
Ha mondjuk negyedig van, és a 60 literes tankba beleversz 45 litert, akkor tudod ellenőrizni a kútfejet. Nem mellesleg a fogyasztást is.
Ha már benzinkúthoz kell mennem akkor tele tankolom a kocsimat.Francnak van kedve állandóan benzinkúthoz járni főleg ha még várni is kell a többiekre
Ha valakin kifog egy 20.000-es tankolás az már régen rossz,az ilyennek minek van kocsija?El nem tudom képzelni a szituációt
A másik dolog pedig az hogy ezen nem spórol az üzemanyaggal.Akkor spórol valaki az üzemanyagon ha például kocsi helyett biciklivel jár.Akinek nincsen pénze tankolásra az váltson biciklire
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!