Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Vw Polo első autónak, szerinte...

Vw Polo első autónak, szerintetek?

Figyelt kérdés

[link]

Első autómat szeretném megvenni, többféle autót nézegettem már szinte mindet.

Ez a típus is tetszi, habár elég kevés van fél millió alatt.

Szerintetek jó választás lenne?

17/F

2017. dec. 31. 10:28
 1/9 anonim ***** válasza:

Ez külföldi papírokkal van, a papírmeló+átírás lesz vagy 200e Ft, ha nem több, kalkuláld be.

Ennek az elődje Polo, 97-es évjáratút láttam, olyan szinten szét volt korrodálva az alja, hogy azt már lakatos nem javítja ki.

Nem tudom, a IV-es is ilyen-e.

Nézz más típust is, a VW-k eléggé túl vannak árazva, ehhez képest meg a gatyáját rá tudná költeni az ember.

Pl ennyi pénzért már egy teljesen hibátlan F astrát kapsz.

2017. dec. 31. 10:57
 2/9 anonim ***** válasza:

Azért van kevés félmillió alatt, mert nem lehet jó/megbízható autót venni ennyiért. Ahhoz kb a duplája kellene. Ez az autó jövőre már 16 éves lesz, ehhez képest a 151000km teljes képtelenség, valószínűleg minimum a dupláját futotta. Ráadásul benzines.

Persze sosem futott km-t veszünk hanem állapotot, de arra kell készülj, hogy a következő két-három évben minimum ugyanennyit fogsz költeni rá.

Azt, hogy "mák"-od van el kell felejtsd. Kereskedőtől veszed az autót, aki sokkal jobban tisztában van az állapotával/árával. Ha többet érne többé adná.

A jó hír, hogy 1millióért, pl tudsz venni viszonylag rendben lévő passat-ot. Azt tudnám ajánlani. Nekem is volt, megbízható, olcsó autó.

2017. dec. 31. 11:08
 3/9 anonim ***** válasza:
31%
De ez csak varosi auto, majdnem mi is vettünk egy ilyet de aztan megsem, egyik ismerősöm felvilagositott igy letettünk rola
2017. dec. 31. 11:09
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Van egy ilyen autonk, a facelift valtozat, nem mondom hogy a legjobb auto ever, de nem is olyan veszes, mint ahogy itt leirjak. Mondjuk szerintem is 500-nal kicsit tobb fog kelleni egy epkezlab darabhoz.
2017. dec. 31. 11:48
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
Mi a fenéért vegyen Passatot, ha neki elég egy Polo?
2017. dec. 31. 11:49
 6/9 mate1697 válasza:
100%
Vegyél inkább egy 1.4/1.6os GOLF4et :)
2017. dec. 31. 12:05
 7/9 anonim ***** válasza:
100%

Azt írta a kérdező, hogy milyen autó tetszik neki én meg javasoltam egy olyat, ami szerintem praktikus. Aztán meg olyat vesz, amilyet akar, nem?

Ebben az árfekvésben mindenképpen nagyon komoly kompromisszumokat kell kötni. Világos, hogy mindenki olcsó, gyors és szép autót akar venni. De ha nincs rá pénze, akkor sokkal inkább legyen olcsó mint szép!

2017. dec. 31. 16:25
 8/9 anonim ***** válasza:
0%
Polot sose vennék... Inkább Golf vagy Passat.
2018. jan. 1. 11:44
 9/9 anonim ***** válasza:

m3WiTnduipMay9a5K7Gt

Az én Polomban 6,5 évesen most van 16.000Km, nekem pedig majd előre kell tekerni, hogy elhiggyék. :D

2018. jan. 1. 16:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!