Vw Polo első autónak, szerintetek?
Első autómat szeretném megvenni, többféle autót nézegettem már szinte mindet.
Ez a típus is tetszi, habár elég kevés van fél millió alatt.
Szerintetek jó választás lenne?
17/F
Ez külföldi papírokkal van, a papírmeló+átírás lesz vagy 200e Ft, ha nem több, kalkuláld be.
Ennek az elődje Polo, 97-es évjáratút láttam, olyan szinten szét volt korrodálva az alja, hogy azt már lakatos nem javítja ki.
Nem tudom, a IV-es is ilyen-e.
Nézz más típust is, a VW-k eléggé túl vannak árazva, ehhez képest meg a gatyáját rá tudná költeni az ember.
Pl ennyi pénzért már egy teljesen hibátlan F astrát kapsz.
Azért van kevés félmillió alatt, mert nem lehet jó/megbízható autót venni ennyiért. Ahhoz kb a duplája kellene. Ez az autó jövőre már 16 éves lesz, ehhez képest a 151000km teljes képtelenség, valószínűleg minimum a dupláját futotta. Ráadásul benzines.
Persze sosem futott km-t veszünk hanem állapotot, de arra kell készülj, hogy a következő két-három évben minimum ugyanennyit fogsz költeni rá.
Azt, hogy "mák"-od van el kell felejtsd. Kereskedőtől veszed az autót, aki sokkal jobban tisztában van az állapotával/árával. Ha többet érne többé adná.
A jó hír, hogy 1millióért, pl tudsz venni viszonylag rendben lévő passat-ot. Azt tudnám ajánlani. Nekem is volt, megbízható, olcsó autó.
Azt írta a kérdező, hogy milyen autó tetszik neki én meg javasoltam egy olyat, ami szerintem praktikus. Aztán meg olyat vesz, amilyet akar, nem?
Ebben az árfekvésben mindenképpen nagyon komoly kompromisszumokat kell kötni. Világos, hogy mindenki olcsó, gyors és szép autót akar venni. De ha nincs rá pénze, akkor sokkal inkább legyen olcsó mint szép!
m3WiTnduipMay9a5K7Gt
Az én Polomban 6,5 évesen most van 16.000Km, nekem pedig majd előre kell tekerni, hogy elhiggyék. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!