Első autónak nagy hülyeség lenne Ssangyong Musso-t vennem?
Figyelt kérdés
nagyon tetszik nekem ez az autó, meg olvastam hogy nem rossz csak sokan nem ismerik és ezért idegenkednek tőle, alapból az ilyen kis ipari "csodák" nem nagyon érdekelnek, inkább a nagyobb autókat preferálom :))
ti mit gondoltok?
22/F
2017. nov. 27. 08:12
1/9 anonim válasza:
Gondolom a donorauto is azert jar, mert mindenki idegenkedik tole:)
11-16 litert eszik, terepre sem jo, varosban halal. Szerintem teljesen logikus valasztas.
2/9 A kérdező kommentje:
értem és köszi! akkor ezek szerint mégse egy túl jó konstrukció :(
2017. nov. 27. 08:53
3/9 anonim válasza:
Ez pont úgy néz ki, mint egy korabeli Vitara, vagy Pajero. Hét szentség, hogy ingyem sem kéne.
4/9 anonim válasza:
Igen. Sőt, nem csak első, hanem második, sokadik autónak is jó nagy hülyeség lenne.
5/9 anonim válasza:
Sokadik autónak is hülyeség lenne.
6/9 anonim válasza:
Nyugodtan vedd meg. Azért mert sokan nem ismerik, azért mündanak rá ilyeneket.
Az autót magadnak veszed , nem a szomszédnak.
7/9 anonim válasza:
NA őszintén, donoratót is kapsz hozzá. Tudode mire volt az használva? Szórakozni vele az erdőbe.
Amit első írt hogy dízelből 12 licsi megvan az még semmi, a gatyád rámenne egy car autóra.
8/9 A kérdező kommentje:
köszönöm mindenkinek a választ! :)
2017. nov. 27. 11:50
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!