Szerintetek hülyeség az, hogy vennék egy 125-ös Fiat Polskit és tennék bele egy 6 literes (500-600 HP) Hemi motort? Persze megfelelően felújított karosszéria/futómű mellet. Szerintem meglennék olyan 5 millió Forint körül. Ilyen hobbiautóra vágyok!
Ha trollkodni akarsz, akkor rossz próbálkozás, ha meg komolyan gondolod, akkor gondold picit jobban végig a dolgot.
Ekkora kasztniba maximum valami kisebb, de pörgős motor ami fizikailag még beletehető. Ha ebbe még bele is lehetne paszírozni egy 5 liter körüli blokkot, akkor olyan orrnehéz lenne, hogy kanyart bevenni vele öngyilkossági kísérlettel volna egyenértékű.
Második, Kispók farmotoros...
Fizikailag is necces szerintem, hogy beférjen, de nyilván megoldható, csak kell valami elvetemült tuning műhely, ami megcsinálja neked.
Egyébként nem tudom milyen élményt adna, szerintem kb. semmit, ha a hátsó ülésen ott visít a motor, te meg el se férsz benne (már alapból sem, nemhogy így). Miért nem valami BMW kasztniba faragsz motort?
5 millió, talán, ha igényesen csinálod, el is megy rá
Te lennél a zárt pályás driftversenyek királya. Jó orrnehéz, elöl tapad, nem fog megcsúszni, hátra meg nem fér be akkora papucs, amit egy ilyen dög ne tudna bármilyen sebességnél kuplungrugdalás nélkül is pusztán izomból eltekerni.
Ja, közútra az életben nem mehetnél vele.
És kicsit furán nézne ki a gép, arányaiban mint kb. a Chevy egy Merlin motorral:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!