Elpusztult futó művel mit lehet kezdeni és ez nekem mennyi lepedő fog fájni?
94-es Swift Sedan, a jobb hátsó kerék szinte hozzáér a sárhányóhoz, a felfüggesztést tartó valami leszakadt az alvázról. Épp hogy csak nem fordult még ki a kerék.
Egyértelműen a kasztni rohadt szét, mit lehet ezzel kezdeni és mennyibe fog kerülni?
Képek:
Végül is javítható, csak nincs értelme.
Ha itt ennyire rohad, akkor máshol sem jobb a helyzet.
Nem fogsz rákölteni 2-300 ezer forintot.
21 éves autó, a javítás többe kerülne, mint az autó értéke.
Bontani eladni nincs értelme, mert a karosszériaelemek rohadnak mindenhol, lámpa, tükör rogyásig van hozzá, a motorjuk meg agyonverhetetlen, senki nem keresi.
Jó, akkor mit kezdjek vele?
Van másik kocsi, de az jó műszaki állapotú, nem akarom minden sz*rsággal szètcseszni ezèrt arra gondoltam, hogy olyan szintre helyre hozatom, hogy nèha-nèha tanyai dolgokat hurcibáljak vele
nem olyan vészes..egy jobban felszerelt karosszérialakatos-műhely száz alatt versenyautót varázsol a kaszniból...
a karosszériások a lemez művészei...tudom, mert csináltam
Utolsó!
Aki látta az mind azt mondta, hogy nem olyan vészes, ha azt megcsinálják még falusi kocsinak elmegy.
Más célja meg úgy sincsen, a jobb kocsi marad városba bejárósnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!