Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Nem túl nagy méretű első...

Nem túl nagy méretű első autónak ötletek?

Figyelt kérdés

Első autót akarok venni, viszont külsőre hiába tetszik, ha motorikusan, vagy egyéb szempontok miatt nem megbízható.

Nem kifejezetten kombit akarok venni, viszont nem is olyat, amivel ha nekimegyek valaminek 20-al, akkor szörnyethalok benne (ergo Opel Corsa, Suzuki Swift kilőve). Jelenleg a Skoda Fabiakkal szemezgetek.

500,000 Ft körüli összeget tudok rászánni, vagy kicsivel többet.

Ki mit ajánl?

2017. dec. 16. 13:56
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:

5 kilóért csak valami időszámításunk előtti gépet kapsz,ami biztonságos is.

Első autóról beszélsz,de úgylátom máris televagy "tapasztalatokkal" mert nyílván apuka mesélte hogy a nagypapa látta hogy ez meg az nem megbízható,illetve meghalsz benne.

Mire kell a jármű? Ez legyen a legfőbb szempont.

2017. dec. 16. 14:10
 2/12 anonim ***** válasza:
Most nem akarlak kiábrándítani, de egy Fabiaban is ugyanúgy szörnyethalhatsz 20-szal, míg egy Corsában megúszod 60-nal... Ja-ja tudom én, kis autó megbízhatósága nyilván nem olyan, mint egy x6-os bmw-nek, de attól még teljesen jó autók és függ minek, hogy/hol mész neki... én Fabiat nem vennék soha, nekem túl lomhák. Ajánlom a Ford Focusokat pl.
2017. dec. 16. 14:20
 3/12 anonim ***** válasza:

Hogyne.

És 5 kilóért hol kap Focust,mesélgessél? Bontóban?

2017. dec. 16. 14:30
 4/12 anonim ***** válasza:
a net tele van 1-es focusokkal 500ezerért, ha te nem találsz, akkor vak vagy...
2017. dec. 16. 14:55
 5/12 anonim ***** válasza:

500 ezerért olyan Focust kapsz, hogy csak na.

Amúgy nehogy már egy Fabia, vagy egy nem kombi Focus túl nagy legyen...

2017. dec. 16. 14:58
 6/12 anonim ***** válasza:
sógorom 3 éve 240ezerért vett egy fekete benzines 1.8-as Focus Ghiat, a mai napig semmi baja, de biztos nem találni, csak a bontóban...
2017. dec. 16. 15:02
 7/12 anonim ***** válasza:

"Most nem akarlak kiábrándítani, de egy Fabiaban is ugyanúgy szörnyethalhatsz 20-szal, míg egy Corsában megúszod 60-nal..."

https://www.youtube.com/watch?v=jF_T2iknIJg

https://www.youtube.com/watch?v=zKLjByoz1qw

Hát nem tudom, én ezek alapján én inkább egy Fabiában ülnék, mint egy Corsában...

Amúgy jó kis kocsi a Fabia, 500 körül már lehet jó állapotút kifogni.

2017. dec. 16. 15:17
 8/12 anonim ***** válasza:
ezen elven én meg egy audi Q7-esben ülnék nem egy fábiában... mindig van ami jobb. de attól még az audiban is meghalhatsz, kár ezen rugózni, míg pl a fabiaban nem biztos. lehetsz bazi nagy mázlista egy fabiaban is, míg irtó nagy peches egy Q7-esben is.
2017. dec. 16. 15:43
 9/12 anonim ***** válasza:
Fordot ne vegyél. 3tapasztalatom van vele. Soha többet Ford. Amit nézz: VW Audi Seat Skoda Mercedes Opel. Pl.: Bora Passat, Polo, A4 A6,Leon,Cordoba Octavia Fabia Omega F Astra G Astra
2017. dec. 16. 17:36
 10/12 anonim ***** válasza:
Kérdező ha ez a becsípődésed hogy miben halhatsz meg leginkább,akkor a tömegközlekedést javaslom mert pont az ilyen para jancsik miatt nem lehet haladni sehol
2017. dec. 16. 17:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!