BMW-kkel miért szégyen megjelenni, miért köpködik annyira őket?
Figyelt kérdés
Régen úgy tudom volt még tekintélye.2017. dec. 29. 17:23
11/15 anonim válasza:
Nem az újakkal szégyen megjelenni! Azoknak van! Hanem a régi 97-től gyártott e46-okkal. Mert lemet az áruk és minden !elnézést! ócska ember megvette és tavaly még az vezette a listát az első legtöbb kintről behozott autó volt ha jól tudom. Apám is behozott kb. 15-ött utánunk dobálták 800€-kért. Kicsit megvolt nyomva az eleje. Kapott egy kis üvegszálas gittet meg stb. Forgalomba helyezés, kpm és ment 900-ba. Jó buli volt. Szerencsére ennek már majdnem vége. Amúgy azért is beszélek ilyen gyűlölettel ,mert mi 2007-ben vettük az elsőt amikor még volt “tekintélye” de az újabb volt és faceliftes és megvolt egézsen addig amig a sok suttyó nem vett e46-ot és szégyen lett és inkább eladtuk. Most egy fostos h astrank van. Régen e46 320cd 2004-es volt , hiányzik. Lehet lepontozni de akkoris így volt. Kérdésre válaszoltam!
12/15 anonim válasza:
Utolsó vagyok! *amíg és hasonló hibákért elnézét skérek ,de már késő van!🙂
13/15 anonim válasza:
Tegnap szilveszter rallyn beállt a közönség közé két-három tanyaszökevény hülyegyerek ilyen régi fosbmw-vel. Lökhárító,rendszám nem volt rajta,egy ép elemet nem lehetet látni a kocsin de vaterás "sport"dob volt azért amit folyamatosan bőgettek ,mínusz 100fokban,lehúzott ablakokkal,kitett karokkal az álló emberek között. Mindenki rajtuk röhögött. De mikor megveszi a másik fajta balek ezeket az újabb szarokat is és hetente a szervizben áll vele meg amikor nem tudja megvenni a túlárazott fosra a 18-as gumikat ,ott áll az aldi-parkolóban kitekert kormánnyal december közepén ,tükörradiàl nyári gumikkal az is vicces.
14/15 A kérdező kommentje:
710-es BMW :DDD
2017. dec. 30. 10:27
15/15 anonim válasza:
Hazánkban futó, lefingott, széthajtott példányokról beszélünk?
Mert itthon a bmw-k 98%-a ilyen.
Tirpák módra vezetik őket.
Ha német autópályán akarna letolni, biztos lehetsz benne, hogy nem német, hanem valami barom magyar, vagy egyéb balkáni sofőr vezeti.
Bmw-k németországban vannak, ide csak a hulladék kerúl.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!