Szerintetek szégyen ha másfél év vezetés után még mindig nem tudok egy autó helyre beállni?
8 éve van jogsim. 1 hónap alatt tettem le zsigerből ment minden.
Ha kell betolatok akárhová de ha néznek akkor nem megy :D ilyenkor keresek hátrébb helyet :) 25/l
ha nem tudsz parkolni az igen, az elég gáz
Ugyanis a jogosítvány megszerzésének alap feltétele az hogy tudj manöverezni az autóval.
Esetleg kérj meg valakit hogy gyakoroljon veled, menjetek ki egy parkolóba és gyakorolj, kérdezz rá miért nem jó amit csínálsz és reméljük mindenki nevében hogy sikerül megtanulnod parkolni:-D
#7-es! Nem vagyok mozgáskorlátozott. Nem tudom honnét szűrted le.
Amúgy mind a 20 ezer km-t ezzel a járgánnyal tettem meg, most ülök át egy szervósba, pont ma este direkt a mai nap miatt, kondiztam anno mielőtt lusta lettem, akkor se izzadtam ki annyira mint ma, pedig elég rendesen toltam a gyúrást. :) Nem tudom mi lehet szegény autóval, másik Swiftet könnyebb kormányozni, pedig direkt vettem hozzá másik kormányt is, bütyköset.
Viszont igaz, amibe van szervó abba meg a tükrök rosszak, picik. JAJ!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!