Szerintetek szégyen ha másfél év vezetés után még mindig nem tudok egy autó helyre beállni?
Figyelt kérdés
Voltam ma városba és arra lettem figyelmes, hogy borzasztó rosszul mérem fel a helyzetet, más autós segített beparkolni úgy, hogy mutogatta merre,meddig. Amikor vizsgáztam a parkolás volt a specialításom pikk-pakk beálltam. Lehet ennek köze ahhoz, hogy nincs szervó a kocsimba és kipurcanok mire elfordítom a kormányt? 19F2017. ápr. 20. 14:47
11/19 anonim válasza:
Jah hogy swiftel, jah igen az gáz kicsit, nem egy hatalmas autó az...
12/19 anonim válasza:
Oldalparkolás? Azt sokszor a többszázezer kilómétert levezetett öregek sem tudják, ha nem csinálják minden nap. A szűk parkolásokat olyanok tudják, akik belvárosban autóznak, és minden nap centizgetnek, de például ha te állandóan autópályán vagy főúton mész, hiába van sok km-d levezetve, mert centizni nem fogsz tudni olyan jól. Úgyhogy no para, majd belejössz, és nagyobb szégyen az, ha leamortizálod az autót parkolás közben, mint a segítségkérés.
13/19 anonim válasza:
Miért nem szerelsz hátsó kamerát az autódba? Nem nagyon drága és megkönnyíti az életed.
14/19 A kérdező kommentje:
Nekem nem a hátuljával van gond hanem a szegéllyel, olyan tükör kéne jobb oldalra mint ami a kamionokba van :) csak kicsit trehányul nézne ki egy amúgy is viccesen kicsi Suzukiba.
2017. ápr. 20. 18:46
15/19 anonim válasza:
De a kamera látja a hátsó sarkakat is. Nagyon cuccos...mármint nekem nagyon bejön.
16/19 A kérdező kommentje:
Milyet használsz? Kezd érdekelni.
2017. ápr. 20. 20:25
17/19 anonim válasza:
Én egy olcsó kamerát rendeltem az ebayről és felszereltem a hátsó rendszámtáblára. Ezt az autómban levő kijelzőhöz kapcsoltam és hozzákötöttem a tolató fényszóróhoz. Amikor tolatok akkor az autó kijelzőjén megjelenik amit a kamera lát.
De vannak kész kamera-kijelző párosok is ha nincs kijelző az autódban...és eléggé olcsón.
Ha nem érdekel a kamera vannak szenzorok amelyek csipognak ha akadályt érzékelnek. Ezekkel vigyázz mert általában furatokba kell elhelyezni...ki kell lyukaszd az autód ha nincs meghagyva hely ilyesminek.
Szerintem nagyon megkönnyíti a parkolást ha jól szereled be. A tükrökkel együtt szinte mindenre lesz rálátásod. A hátránya, hogy sokan fognak fikázni...de engem ez nem érdekel.
18/19 A kérdező kommentje:
Sokan fognak fikázni? Mégis miért? Szánalmas ha a biztonságosabbnál is biztonságosabban közlekedsz főleg hátra? "JUJ milyen szégyen, hogy nem ütötted el a labda után szaladó kisgyereket" " az igazán menő ha valakinek sérülést okozol" ilyen emberek fikáznának?
2017. ápr. 21. 11:43
19/19 anonim válasza:
Főleg az öreg sofőrök fikáznak mert hát amikor ők kezdték még nem volt ilyesmi és úgy is boldogultak...már am+ennyire.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!