Mikor kell váltani egy benzines autónál?
Figyelt kérdés
Általában 3000 körül szoktam felváltani, de már sokadik ember szól rám, hogy pörgetem és hamarabb kell. De én úgy tudom, hogy nem nagyon kéne alacsony fordulaton nyektetetni. Mikor célszerű váltani?2017. dec. 22. 22:21
11/12 anonim válasza:
Régi 100-as benzines audimon 1.8-as motorral volt, 4 fokozatú váltó, 2-ből indultam, majd beraktam 4-be.
1982-es gyártású volt.
Kb nem lehetett normálisan közlekedni vele, pedig csak 1.8-as motor volt.
12/12 anonim válasza:
Nem tudom mekkora motor van benne de a 3000 rpm gyorsitaskor nem sok. 2000 körül simán tartani a tempót is jó. Bár nekem amelyik automata az lazán elvált 1900nal hogy csak 1180at porogjon de ha gázt adok vissza is valt azonnal. De nincs egzakt érték érzed mikor kínlódik a motor na az nem jó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!