Tegnap leinformáltam előre az útvonalamat, hogy hol mér a jard, de olyan helyen is voltak amit nem írtak. Mi értelme annak, hogy leírják előre?
Sok 110-es 70 tábla váltakozás van a helyen, ( Balaton-tó környéke) előre mindig megnézem ,hogy számítsak rájuk, hozzáteszem nem vagyok az a gyors gyerek, csak nehéz a lábam és ez szó szerint így van, nem tudom megtartani egy fix helyen a lábikómat, zsibbad meg minden ( nem kifogás :) ). Így könnyítem meg az utam.
Nem jelezték, hogy Fonyódon mérnek, de ott dekkolt a Yeti és benne egy sebességmérő eszköz. Én meg mentem 68-70 körül, persze a következményeket vállalom, megesik az ilyen. Kérdésem nem erre irányul hanem arra, hogy miért írják ki pdf-be szorgosan a helyeket holott messze nem is ott mérnek.
Traffi hunteren is néztem ,hogy csak felhasználói jelentés és nem sötétkék mint police.hu.
Miért csak ott kell betartani a törvényeket, ahol látják/figyelik?
Ha fizikailag képtelen vagy a 100%-os vezetésre, akkor a magad és mások érdekében ne tedd!
Attól hogy valaki nem mindig tartja be a sebességhatárokat még nem biztos hogy veszélyes. Jó esetben a sofőr fel tudja mérni hogy hol, mit lehet megtenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!