Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » BMW N52B30-as motor mennyibe...

BMW N52B30-as motor mennyibe kerül? Infó róla?

Figyelt kérdés

180 kW (240 hp)

190 kW (250 hp)

190 kW (250 hp)

195 kW (261 hp)

200 kW (270 hp)

Ezek a motorok érdekelnek belőle, csak benzines de szerintem ezek mind azok lehetnek.

Körülbelül mennyibe szokták ezeket árulni?

És ez mitől függ, hogy mennyi LE-je van ugyan abban a motorban? Wikipédián találtam.

2017. dec. 21. 11:13
 1/3 crudy ***** válasza:
Egy motor eleg osszetett dolog. Nem csak attol fugg a teljesitmenye, hogy mekkora. Rengeteg mas is beleszol ebbe, suritesi arany, vegsuritesi komresszio, befecskendezesi kompresszio stb. Ezek amugy mind benzinesek. Mind lancos, ha jol tudom egyik sem duplex, sajnos, dohc soros hatos szivo motorok. Valvetronic, duplavanos szelepvezerles, alublokk. Nem tudom mire vagy meg kivancsi.
2017. dec. 21. 11:40
 2/3 anonim ***** válasza:

Sokban nem térnek el csak vezérműtengelyben és fordulatszám tartományban.

Egy jobb darabért amin igazolva van hogy cseréltek rajta nem rég láncot azért szerintem a leggyengébb 600e ft-tól a legerősebbért akár 1milka felett is elkérhetnek.

2017. dec. 21. 11:54
 3/3 A kérdező kommentje:
Értem hát akkor ez a projekt megy a levesbe. Köszönöm.
2017. dec. 21. 13:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!