Mitől fütyül a motor? Generátor vagy csak "különleges"?
Figyelt kérdés
1.3 8 szelepes Swift az autó. Minden sebességben máshogy sípol, hidegen nagyon lehet hallani (nem zavar, én szeretem), viszont 5. sebességbe mindig hallható, elég élénken. Csak kíváncsiskodok, nekem nincs vele bajom.2017. dec. 20. 18:47
1/4 anonim válasza:
A generátornak tud lenni egy jellegzetes fütyölős hangja, mikor dolgozik, ez nem rendellenes.
2/4 anonim válasza:
esedékes a szíj csere
-tul laza a szíj(tul öreg és kinyult)
-a feszitöcsapágy elkopott
Ha most lett cserélve rajta akkor picit álitani kell rajta
3/4 anonim válasza:
Ha állóhelyzetben,üresben,nagy teljesítményű fogyasztók bekapcsolása mellett,közepes fordulaton járó motornál is csinálja,lehet amit előttem is írtak,de ha nem,akkor ellenőrizni kellene a váltóban az olajat,mert minden sebességben más a sípoló hang.Én inkább a váltóban kevés az olajra gyanakodom a tünetek lapján.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!