Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Mi a véleményetek erről a...

Mi a véleményetek erről a használt autó hirdetésről?

Figyelt kérdés

[link]

Naponta iskola után akár több órát is el tudok tölteni használt/új autók hirdetésének böngészésével. Így tettem ma is, viszont mikor megláttam ezt a hirdetést eléggé lelombozódtam. A történet eleje teljesen illik rám, gyerekkorom óta álmodozom, hogy majd egyszer én is birtokolhatok egy Audit. Bárhol meglátok az utcán egy szebb Audit csak csodálkozni tudok, és bámulni... :) Sajnos a családomnak az anyagi helyzete, amiben élek messze nem olyan kategóriájú, hogy egy ilyen újabb, vagy akár egy 10 éves Audit meg tudjunk venni, vagy akár fenntartani. Ez a legnagyobb motivációm szinte tanulás terén, hogy jól fizető állásom legyen, és vehessek egy új Audit majd, ezért is kerültem be egy nagyon jó gimnáziumba.

Ebben a hirdetésben(?), ugyebár arról olvashatunk, hogy emberünknek már 3 Audija is volt, de mindegyikkel volt valami kisebb-nagyobb gond és cserélgetnie, javítgattatnia kellett őket. Sajnos egyre több ilyen törtönéteket hallok ezen autók minőségéről... Most komolyan ilyen botrányos az újabb Audik minősége, szervízháttere? Az ittlévő Audi tulajdonosok hogyan gondolják ezt?

Remélem nekem nem kell majd ekkorát csalódnom, ha sikerül megvalósítani az álmomat.

2017. dec. 20. 23:02
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
Bizonyos dízelek tré konstrukciók , modern digi technológia és automata váltók a következő hiba forrás . Benyás és nem full luxus kivitel jobban bírja . Használt kocsi pedig lutri .
2017. dec. 20. 23:11
 2/19 anonim ***** válasza:
Baromi sok betű. Én tuti végig nem olvasom :D
2017. dec. 20. 23:16
 3/19 A kérdező kommentje:
Pedig érdemes. ;)
2017. dec. 20. 23:18
 4/19 anonim ***** válasza:
Én is csak javasolni tudom, hogy olvassátok végig. Remélem, hogy csak a karmájának tudható be, mert ez így elég siralmas, már ha igaz.
2017. dec. 20. 23:50
 5/19 anonim ***** válasza:

Ez a leírás több sebből vérzik:

"előjel nélkül leállt az autó" előbb kapcsol vészüzembe a motor minthogy leálljon (max ha kifogy a nafta). Rossz befecskendező rendszerrel is üzemképes az autó. Magasnyomású rendszer se tud elhalálozni egyik pillanatról a másikra.

"30e km alatt tönkrement az automata váltó" Ha elkezd rángatni 1-esben indulásnál és D-R váltásnál akkor lehet számolni a következő 100e km-en egy váltófelújítással, de 30e km alatt úgy hogy előtte jó volt? WTF? Ráadásul a V6 TDI csak S-tronic olajos váltóval jön ami ha kap rendszeres olajcserét akkor csak a kuplungokat kell majd újracserélni a kopásukból adódóan.

Beesett a légkondi tekerője: WTF? BE? Hogy? Egy digitális kijelzős ami körül van egy forgatható rész az hogyan tud beesni?

2017. dec. 20. 23:59
 6/19 anonim ***** válasza:
47%

Pedig igaz lehet. Közel sem olyan jók ezek mint ahogy páran elképzelik. Volt a rokonságban Audi 100, meg szabadult tőle mert meg kellett. Annyi pénzt felemésztett, hogy majdnem bele rokkantak.

Most egy másik sógornak, X5 van. De már ő is kezd bele unni a fizetni valóba.

Négy gumi 480 ezer forint. Ami 30 ezer km alatt lekopik.!!

Plusz téli garnitúra, felnivel. A szerviz kiadások is horribilis kiadások.

2017. dec. 21. 07:57
 7/19 anonim ***** válasza:

11 millio ezert es ilyeneket ir??? O.o

ennyire oszinte csakis valami nagyon debil ember lehet -- ennyire debil ember pedig nem letezik

tehat a hirdetes kamu

2017. dec. 21. 08:37
 8/19 anonim ***** válasza:

Ennyire drága dolog, hogy az ember a belső sávban másszon 60-nal, pöffeszkedve?

Maradok a 35 éves opelomba, azon az utóbbi 280 ezernél 2x kellett vezérlést cserélni, meg lengéscsillapítókat, oszt annyi.

2017. dec. 21. 08:56
 9/19 anonim ***** válasza:
Kérdező te nem látod reálisan ezt a képet. Közhelyeknek élsz ha azt hiszed minden a tanulason múlik meg h ezek annyira jó autók..
2017. dec. 21. 11:07
 10/19 anonim ***** válasza:
A Maseratik Ferkók és egyéb sznob luxus csodák is sűrűn bajosak . A porse meg a japán gépek felső kategóriái azért masszívak .
2017. dec. 21. 14:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!