Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Mi a véleményetek erről a...

Mi a véleményetek erről a használt autó hirdetésről?

Figyelt kérdés

[link]

Naponta iskola után akár több órát is el tudok tölteni használt/új autók hirdetésének böngészésével. Így tettem ma is, viszont mikor megláttam ezt a hirdetést eléggé lelombozódtam. A történet eleje teljesen illik rám, gyerekkorom óta álmodozom, hogy majd egyszer én is birtokolhatok egy Audit. Bárhol meglátok az utcán egy szebb Audit csak csodálkozni tudok, és bámulni... :) Sajnos a családomnak az anyagi helyzete, amiben élek messze nem olyan kategóriájú, hogy egy ilyen újabb, vagy akár egy 10 éves Audit meg tudjunk venni, vagy akár fenntartani. Ez a legnagyobb motivációm szinte tanulás terén, hogy jól fizető állásom legyen, és vehessek egy új Audit majd, ezért is kerültem be egy nagyon jó gimnáziumba.

Ebben a hirdetésben(?), ugyebár arról olvashatunk, hogy emberünknek már 3 Audija is volt, de mindegyikkel volt valami kisebb-nagyobb gond és cserélgetnie, javítgattatnia kellett őket. Sajnos egyre több ilyen törtönéteket hallok ezen autók minőségéről... Most komolyan ilyen botrányos az újabb Audik minősége, szervízháttere? Az ittlévő Audi tulajdonosok hogyan gondolják ezt?

Remélem nekem nem kell majd ekkorát csalódnom, ha sikerül megvalósítani az álmomat.

2017. dec. 20. 23:02
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
Ezért 1 milliót se adnék nem 11-et.
2017. dec. 21. 18:06
 12/19 anonim ***** válasza:

Kicsit érdekfeszítő olvasmány, de így nem hiszem, hogy kap 11 millát azért a tragacsért.

Mellesleg én sosem voltam Audi-párti, eztán sem leszek az. :D

2017. dec. 21. 18:29
 13/19 anonim ***** válasza:
47%
Biztos, hogy nem fogom elolvasni, csak annyit mondok, hogy ezért a pénzért szalonból vadiúj full extrás Passatot kapsz pl. Jó persze nem Audi, de legalább nem fog otthagyni. Legalábbis az első 5 évében.
2017. dec. 21. 18:30
 14/19 anonim ***** válasza:
Mi az, hogy sznob autó?
2017. dec. 21. 23:59
 15/19 anonim ***** válasza:
13#, te vagy a másik birka ha egy foswágenért kiadnál ennyi pénzt..
2017. dec. 22. 08:29
 16/19 anonim válasza:
Ha a kötelező szervizeket elvégzed, (és persze nem a legrosszabb minőségű alkatrészekkel) és megfelelő minőségű üzemanyaggal tankolod akkor nem hiszem, hogy baja lesz
2017. dec. 22. 12:55
 17/19 anonim ***** válasza:
Édesem, anyádat birkázhatod, azt nyugodtan. Volt egy kérdés, véleményt kértek rá, én pedig válaszoltam. Ebből a pénzből vadiúj fullos Passatot kap amire nincs felsorolva novella méretű hibalista, pont. Azért azt hoztam fel példának, mert az Audi után az ami minőségileg és németségében megüti a szintet. Hogy neked mi tetszik és mi nem tetszik, az meg a kutyát nem érdekli.
2017. dec. 22. 17:28
 18/19 anonim ***** válasza:
Hány tizedik újra regisztrációdat tisztelhetjük meg egyébként...
2017. dec. 22. 17:30
 19/19 anonim ***** válasza:
Legalább őszinte. Nagy betegágy lehet az a talicska. Az ára kéne és vennék rajta valami olyan kocsit, amiért nem kell a gatyámat is a szervizben hagynom.
2017. dec. 24. 11:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!