Kölcsönadnád az autódat?
Tegyük fel hogy a lányod el akarna menni a barátjával valahova, busszal nem tudnának menni mert ritkán van járat. A lányodnak nincs jogsija de a barátjának van, csak ő neki nincs autója.
Felajánlanád hogy menjenek el a te autóddal?
A srácot ismered már régóta.
Nem luxusautót kellene kölcsönadnod hanem egy egyszerű családi autót.
na ez egy nagy baromság! akinek fél éve van jogosítványa, lehet jobban tud vezetni mint egy 26 éves ember, akinek 5-6 éve van jogosítványa.. és miért? mert nem tudhatod hogy az illető hány évesen szerezte meg a jogsit, és nem feltétlen lehet gondolni azt, hogy oktatóval tanult meg vezetni. nekem igen féléve van meg a jogsim, de gyerekkorom óta vezetek, és kb 1-1 órára mentem be és átmentem mind rutinon mind forgalmin elsőre(nem fizettem) ez nem felvágás,csak utalás arra, hogy akinek fél éve vagy 1-2 napja van meg a jogsija nem azt jelenti hogy nem tud még vezetni.. aki viszont tényleg az oktatojával tanult meg vezetni először, annak 1-2 év után sem adnám oda. visszatérve a kérdésedre,
HA ismerem a srácot, tudom hogy jól vezet, láttam is már vezetni, ültem is már mellette mikor vezetett nem 1x,
akkor igen, odaadnám neki az autót, feltéve ha tankolnak:)
VISZONT! ha tényleg az oktatoval tanult meg vezetni és ahogy említetted fél éve van jogosítványa, akkor csak 1 feltétellel adnám neki oda: Ha ott ülök mellette az anyós ülésen, hiába láttam már vezetni..
Ha nem tudod hogy hogyan vezet a barátja, felejtsd el hogy kölcsön adod.. ez a véleményem..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!