Kölcsönadnád az autódat?
Tegyük fel hogy a lányod el akarna menni a barátjával valahova, busszal nem tudnának menni mert ritkán van járat. A lányodnak nincs jogsija de a barátjának van, csak ő neki nincs autója.
Felajánlanád hogy menjenek el a te autóddal?
A srácot ismered már régóta.
Nem luxusautót kellene kölcsönadnod hanem egy egyszerű családi autót.
Nekünk hasonló a helyzet. Nyár végén megyünk nyaralni haverokkal és elkértem aputól a kocsit. Mivel közel 1000 km a táv, így egyértelmű, hogy rajtam kívül fogja még valaki vezetni a kocsit. Persze ehhez kellett apu áldása, de nem volt gond, mert több, mint 5 éve ismeri a legjobb haverom, aki a másodsofőr lesz és látta már vezetni is.
Ha a példából nem világos: ha az apa kellő képpen ismeri a fiút, megbízik benne, és megbizonyosodott vezetői képességének megfelelőségéről, akkor szerintem mehet.
Attól függ. Hány éves az illető, hány éves. Ha megbízom a srácban és rendesnek tartom, esetleg beülnék mellé pár körre, hogy lássam hogy vezet.
Amúgy egyszerű családi autó ide vagy oda akkor is félteném rendesen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!