Lopták már el az autódat vagy motorodat?
Figyelt kérdés
Milyen kocsi vagy motor volt?
Meglett?
Pls írj róla.
Honnan tűnt el?
2010. szept. 15. 15:16
3/8 anonim válasza:
Nekem a 2105-ös ladám akarták ellopni. 2 16év körüli cigánygyerek volt. Az egyiket úgy összevertem a kormányzárral (utólag vehető aki nem értené), hogy 1 hónapig volt kómában, majd meghalt, a másiknak leszakadt a füle és megvakult az egyik szemére. 3év 8hónapot ültem miatta. :(
4/8 anonim válasza:
:| Bolond vagy... ennyit nem ért volna az a 2 féreg. Inkább jól megvertem vna csak ne haljon bele.
5/8 anonim válasza:
Énse gondoltam volna, hogy megdöglenek, csak addig üttem őket még pofáznak. Az egyik elájult, addig a másikat vertem, utána fordítva. Otthagytam őket a p*csába.
8/8 anonim válasza:
helyesen tetted hogy megverted őket, mindegyikkel ezt kéne, utána nem lenne ekkora pofájuk. Sajnálom hogy ülnöd kellett, ez Mo, ahol a cigányoknak több joguk van mint egy átlag embernek :(
Senki nem kényszerítette őket, hogy autót lopjanak...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!