Milyen autót ajánlotok második autónak?
-ha rátaposok a gázpedálra akkor nyomjon bele az ülésbe, legyen látványos a gyorsulás és érezhető. Jó nyomatékos autó kéne. 200 LE körül jólenne. És nem túl nagy motorral hogy ne legyen sok a biztosítás :D
-4 üléses cabrionak örülnék
-ne fogyasszon olyan sokat, mondjuk 7-8 liter belefér.
1.4 - 1.8 millió forint körül. És ne legyen olyan régi, ha lehet. :)
Most egy 2004-es 1.6 os 100le benzines ford focus kombim van. Ez az első autóm. Vezettem egyik barátom régi A4-esét, valami 150 lóerőt mondott rá de az húzott rendesen ha rányomtam a pedálra, nagyon tetszett!!
Itt van ez is, 1.8 as motor, ez biztos nem eszik olyan sokat.
És 163 lóerő. Mennek a lepontozások :D
A linkelt autókról mi a véleményetek?
Meg még ezt néztem:
eddig ez tűnik a legjobbnak, viszonylag fiatal is.
"Itt van ez is, 1.8 as motor, ez biztos nem eszik olyan sokat.
És 163 lóerő. Mennek a lepontozások :D"
Már bocs, de a kérdésben azt írtad, hogy 200 LE legyen és hogy ne legyen régi. Ez egyiket sem teljesíti. (megsúgom, hogy a 7-8 literes fogyasztást sem fogja teljesíteni...)
Amúgy örülök, hogy megtanultad használni a hahu keresőjét. Már csak a spritmonitor keresőjét kell megtanulnod és meg is válaszolhatod magadnak, hogy melyik szopórollerre szeretnél ráülni.
Én azt nem értem ha második autónak lesz akkor miért számít a kora, és a fogyasztása ?
Arra gondolok, hogy van valakinek egy napi használós megbízhato valamije akkor az mellé vesz egy hétvégi " hobbi autó" szerűséget amivel csak úgy megy akkor miért nem veszi azt ami tetszik neki? Drágább a fenntartása na és ? Ha hirtelen nem tudja majd megjavitani akkor mivan?Hisz második autó ráér. Én így gondolom, ezért a 2 autó mindenképp okos dolog, így nem kell mindig 200-300 ezernek nálad lennie, mert nem kell azonnal megjavitani hisz ott a másik a mindennapokra.
- mindennapi autónak : 1.0 régi SWIFT
- mellé bármi más. Én azt mondom ennyiért BMW e36 320-325-328i vagy e46 . Vagy Golf 4 1.8T vagy 2.3V5 Vagy Opel astra G coupe 2.2 16v vagy Toyota celica vagy Honda prelude vagy Mazda mx5 stb
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!