Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Milyen autót ajánlotok második...

Milyen autót ajánlotok második autónak?

Figyelt kérdés

-ha rátaposok a gázpedálra akkor nyomjon bele az ülésbe, legyen látványos a gyorsulás és érezhető. Jó nyomatékos autó kéne. 200 LE körül jólenne. És nem túl nagy motorral hogy ne legyen sok a biztosítás :D

-4 üléses cabrionak örülnék

-ne fogyasszon olyan sokat, mondjuk 7-8 liter belefér.

1.4 - 1.8 millió forint körül. És ne legyen olyan régi, ha lehet. :)

Most egy 2004-es 1.6 os 100le benzines ford focus kombim van. Ez az első autóm. Vezettem egyik barátom régi A4-esét, valami 150 lóerőt mondott rá de az húzott rendesen ha rányomtam a pedálra, nagyon tetszett!!

2017. dec. 17. 20:16
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:

[link]

Itt van ez is, 1.8 as motor, ez biztos nem eszik olyan sokat.

És 163 lóerő. Mennek a lepontozások :D

2017. dec. 18. 18:01
 12/15 A kérdező kommentje:

A linkelt autókról mi a véleményetek?

Meg még ezt néztem:

[link]

eddig ez tűnik a legjobbnak, viszonylag fiatal is.

2017. dec. 18. 18:03
 13/15 anonim ***** válasza:
Az hogy fiatal az egy dolog de ennyi LE motor zabàlni fog! Megint az egyéb fentartàsi költségek is magasak lesznek, de ha van keret és tetszik, jó vàlasztàs is lehet!
2017. dec. 18. 19:13
 14/15 anonim ***** válasza:

"Itt van ez is, 1.8 as motor, ez biztos nem eszik olyan sokat.

És 163 lóerő. Mennek a lepontozások :D"

Már bocs, de a kérdésben azt írtad, hogy 200 LE legyen és hogy ne legyen régi. Ez egyiket sem teljesíti. (megsúgom, hogy a 7-8 literes fogyasztást sem fogja teljesíteni...)

Amúgy örülök, hogy megtanultad használni a hahu keresőjét. Már csak a spritmonitor keresőjét kell megtanulnod és meg is válaszolhatod magadnak, hogy melyik szopórollerre szeretnél ráülni.

2017. dec. 18. 19:26
 15/15 anonim ***** válasza:

Én azt nem értem ha második autónak lesz akkor miért számít a kora, és a fogyasztása ?

Arra gondolok, hogy van valakinek egy napi használós megbízhato valamije akkor az mellé vesz egy hétvégi " hobbi autó" szerűséget amivel csak úgy megy akkor miért nem veszi azt ami tetszik neki? Drágább a fenntartása na és ? Ha hirtelen nem tudja majd megjavitani akkor mivan?Hisz második autó ráér. Én így gondolom, ezért a 2 autó mindenképp okos dolog, így nem kell mindig 200-300 ezernek nálad lennie, mert nem kell azonnal megjavitani hisz ott a másik a mindennapokra.

- mindennapi autónak : 1.0 régi SWIFT

- mellé bármi más. Én azt mondom ennyiért BMW e36 320-325-328i vagy e46 . Vagy Golf 4 1.8T vagy 2.3V5 Vagy Opel astra G coupe 2.2 16v vagy Toyota celica vagy Honda prelude vagy Mazda mx5 stb

2018. nov. 24. 21:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!