Utolsó autónak mit ajánlotok?
Nahát, te ilyen idős vagy már? Nem is gondoltam. :)
Bármi eladható megfelelő áron.
Van egy kollégám, aki már 6 éve nyugdíjba ment. Tehát már inkább 70-hez közelít. Egy öregedő Skoda Octaviája volt. Néhány éve eladta és vett egy új Suzuki S-crosst.
Azt mondta hogy neki tökéletesen megfelel és ez őt már ki fogja szolgálni, több autója valószínűleg nem lesz.
Nem kell temetni magunkat, nekem a nagybátyám 90 éves, és rendszeresen jár ki a telekre napi szinten.
Én evvel az autóvásárlással úgy vagyok, hogy halál megbízható legyen, olcsó fenntartású, az évjárata meg...minél újabb, annál rizikósabb ilyen szempontból.
Érdemes inkább egy megkímélt, régebbi autót nézni, ami a maga idejében nagy szám volt.
Szerelő kell hozzá mindenképp.
"Nahát, te ilyen idős vagy már?"
Milyen szép megfogalmazása ez "vén fa52"-nak... :-))
Egyébként valami egyszerűbb verdára gondoltam, ami nincs agyonelektronikázva. Sajnos a kisautók nem igazán az én világom, pedig valami Yaris biztosan megfelelne.
Hasonlóan jár az agyunk Miquel! ;)
Éppen ma mondtam a Kedvesemnek ebéd közben, hogy venni kellene valami olyan szekeret, amivel a hátralevő X+1 éveben elgurigázok, és amivel KIRÖHÖGÖM (bocsi) a szakszervizeket, az elektronika-őrült műszaki nagyágyúkat, és a digitális világ szuperszerelőit.
Azt tapasztalom, hogy lassan már semmit sem ér a klasszikus értelembe vett autószerelő, a gépjármű villamossági szerelő és ehhez hasonló szakmák.
Lassan eltűnnek az olajos kezű mesterek, úgy, mint a bognárok, a kerékgyártók, a paszományosok és számtalan egyéb olyan szakma, ahol dominált a kézügyesség, a tapasztalat, a rutin, és a leleményesség. Mindenki csak a készen vásárolt tucat-árukért lelkesedik, és csak autóban a laptopról indított chip-tuningot bírja elképzelni.....
Visszatérve a kérdésedre, azt hiszem nálam egy fecskefarkas Octavia, vagy egy Ford Cortina, esetleg egy pöttöm Fiat Topolinó, sikeresen betölteni ezt az űrt.
Szóval az 50-es 60-as években keresem a megoldást.
Dolgozom az ügyön........... ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!