Mit ajanlotok futar autonak?
Figyelt kérdés
Lesz egy uj melom es van egy rendes jo opel astram amit amugy hasznalnek de nem akarom tonkrevagni . Szoval futar kocsinak mit ajanlotok ? 1.0 swiften gondolkodtam vagy valami 1.0 corsan vagy valami hasonlon ? Barmi egyeb ottlet ?2017. jún. 6. 23:19
1/10 anonim válasza:
Ha hosszú távokat kell megtenni akkor én egy dieselt vennék. Pl egy 2005-ös évjárat körüli diesel toyotát. A leírtak alapján nem számít ha kicsi az autó, és az se hogy gyenge a motor, gondolom alacsony fogyasztást szeretnél. Én az elég nőies kinézetű toyota yarist mondanám a D4D turbós diesel motorral. Keveset fogyaszt, megbízható japán autó. Én ezt mondanám.
2/10 A kérdező kommentje:
Csak baromi draga nem ? Olyan 200 es 300 kozott meg akarnam uszni . Azon gondolkodtam hatha valami lpgs kocsival jarnek jobban . Es igen rovid tavoznek faluba nyilik uj kajalda es keresnek futart es be ajanlottak azt egyenlore csak nezelodok menyibe lenne kulon venni egy futar autot
2017. jún. 6. 23:57
3/10 anonim válasza:
oh 200-300 rugóból Suzuki és az még jó is lesz.
4/10 anonim válasza:
Ennyi pénzért inkább futár robogót éri meg venni főleg faluban. Nekem a munkába járós 50-es robogóm költsége 21 Ft/km beleszámítva mindent, amiért pénzt ad ki az ember. Autóval ennyiből még az üzemanyag se nagyon jön ki, pedig az autózás (hosszútávú) költségeinek max fele az üzemanyag.
5/10 anonim válasza:
Szakadó esőben, hóban, fagyban robogóval futárkodni?
Városi futárkodásra sokan Swiftet használnak.
Az más kérdés, hogy 200ezerből milyen autót tudsz venni
6/10 anonim válasza:
Sima ezres Swift, olaj meg víz legyen benne aztán püfölheted.
7/10 A kérdező kommentje:
Rendben koszonom szepen
2017. jún. 7. 13:59
8/10 anonim válasza:
Esetleg 1.4-es Fabia vagy VW Polo.
9/10 anonim válasza:
"Én az elég nőies kinézetű toyota yarist mondanám"
Megmondanád, hogy egy autó mitől nőies?
Talán van mű szempillája?
Vagy magassarkú a felnije?
Vagy várandós a motorháztetője?
Ja, gondolom állandóan menstruál.
Ez miképp jelenik meg????
10/10 anonim válasza:
1.4 fabia/polo nem. Erre a célra tényleg 1.0 Swiftet érdemes, olcsóbb szinte nincs. Nagyon max a Citroen Saxo 1.5 szívódizel/ 1.1 benzin. Vagy régebbi VW caddy 1.9 szivódizel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!