Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Online kresz tanfolyamról mik...

Online kresz tanfolyamról mik a vélemények?

Figyelt kérdés
Jöhet minden negatívuma, pozitívuma. Nyáron el szeretnénk utazni külföldre, és jó lenne, hogy júliusra legyen jogosítványom. Azért szeretnék online tanulni kreszt, mivel iskolába járok, hatkor kelek fel és 15 órára érek haza fáradtan, utána nem lenne sok energiám vissza menni a városba este a kresz tanfolyamra.

#jogosítvány #KRESZ #B jogsítvány
2017. dec. 16. 18:26
 1/5 anonim válasza:
Én gyorsan megtanultam a kreszt. Szeretem az online tanfolyamokat
2017. dec. 16. 18:32
 2/5 anonim ***** válasza:
Hát én csak pozitívat tudok róla mondani. Én modulokon keresztül tanultam és ha végeztem egy egy modullal voltak nagy tesztek És ha végeztem az elméleti résszel utána lehetett a vizsga kérdéseket gyakorolni akár egészben akár részekre szedve. A modulok egy kicsit hosszúak de van amit át lehet pörgetni mt magától értetődő. Sokkal jobban megérthető. A teszteket az utolsó két napban kezdtem el csinálni és kb 2 hét alatt néztem meg az összes modult ugy h nekem se volt időm sok. Elsőre meglett a kresz általában nem nehéz a vezetés az már másabb.
2017. dec. 16. 18:35
 3/5 anonim ***** válasza:

Sokszor megkérdezték már, elég lett volna átolvasni azokra a kérdésekre adott válaszokat.

Embere válogatja amúgy, van, akinek bejön az online tanulás, könnyen boldogul vele, mások meg kínlódnak.

Alapvetően attól függ, hogy az illető mennyire érti a KRESZ logikáját, akinek már van egy alap tudása, vagy hamar ráérez, az könnyen tanul az online tanfolyamon, akik szenvednek vele, azoknál az a gond, hogy nem értenek valamit, és nincs kitől megkérdezni.

Első jogosítványnál jobbnak tartom a tantermi tanfolyamot, feltételezve, hogy ott normális oktató van, aki magyaráz, szemléltet, sok tanulótól sok kérdés jöhet, amelyek apróságok ugyan, de sokszor hasznosak.

Nincs gond az online tanfolyammal sem, azért is engedélyezték, mert úgy is meg lehet tanulni a KRESZ-t, de fontos, hogy a szabályokat kell megtanulni, és azok alapján megválaszolni a teszt kérdéseket, nem a teszt lapon totózni, bemagolni a helyes válaszokat.

2017. dec. 16. 18:39
 4/5 anonim ***** válasza:
A tananyag nagyon jó, csak ha tudod magadról, hogy nem fogsz tanulni, akkor inkább ne online csináld. Én ilyen vagyok pl. 3 hónapom lett volna és az utolsó 3 nap tanultam meg online. Elsőre meglett a kreszvizsga.
2017. dec. 16. 23:48
 5/5 anonim ***** válasza:
Èn is csak ajánlani tudom,sajàt tempódban haladhatsz,akkor tanulsz,amikor van időd. Van egy vizsgafelkeszito alkalmazas is,en ennek koszonhetoen vizsgaztam le elsore,keves hibaponttal.
2017. dec. 18. 00:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!