Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Női önvédelmi tanfolyamról...

Női önvédelmi tanfolyamról milyen vélemények vannak?

Figyelt kérdés
Fontolgatom, hogy valamilyen önvédelmi tanfolyamra szeretnék járni. Az lenne a kérdésem, hogy ezeken a tanfolyamokon mennyire lehet formálni a testet, ill. a már megszerzett izomzatot megtartani. Jelenleg súlyzós edzéseket végzek konditeremben, és nem szeretném elveszíteni azt amit eddig felszedtem (nem vagyok izomkolosszus, de edzetlen sem), de két helyre járni munka mellett az már nagyon sok volna, mind anyagilag mind pedig időben is. Viszont ezen a nyáron már 2x is ért kellemetlen atrocitás és muszáj lenne valahogyan megvédeni magam. Mit javasoltok? Ja és Miskolcon érdekelne.

2016. szept. 4. 16:05
 1/5 anonim ***** válasza:
Hasznos dolog , mellette vegyél paprikasprét és ha van lehetőséged egy vadabb komoly kutyát ami aprít ...
2016. szept. 4. 16:27
 2/5 A kérdező kommentje:
Van spraym, kutyát ezért nem fogok tartani, és értelmes válaszokat várok.
2016. szept. 4. 16:35
 3/5 anonim ***** válasza:

Mivel nő vagy és (gondolom naturál is), ezért valószínűleg nincs rajtad "erőltetett" izomtömeg, úgyhogy szerintem maradni fog a formád.

Az az igazság, hogy csak a küzdősportokat ismerem, de amit edzőtársaim, más bunyósok - akik jártasak ezekben a tanfolyamokban,képzésekben - a krav magát ajánlják.

2016. szept. 4. 18:10
 4/5 A kérdező kommentje:
Igen, nincs rajtam "erőltetett izom", csak kár hogy krav maga nincsen Miskolcon. A defendót meg eléggé leszólják.
2016. szept. 5. 08:05
 5/5 aikiboxer ***** válasza:
Nincs "ingyen ebéd" a küzdősportokban (sem). Minimum 2,5 év intenzív gyakorlás kell bármilyen stílusban. A legjobban teszed, ha ökölvívásra mész le először; de ha ehhez nincs kedved csak valami célzott önvédelmi stílushoz, akkor a defendo a Te barátod!! Nagyon jó kis stílus, és van kesztyűzés az edzéseken ami fontos a küzdelmi rutin szempontjából. Nem tudom ki szólja le, nagyon jó edzés.
2016. szept. 5. 12:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!