Gyermek agykontroll tanfolyamról vélemények?
Nem tudom konkrétan mi az az agykontroll, de egy ismerősöm, amellett, hogy szektákba jár megcsinálta ezt az agykontrollt. Azt nyilatkozta: csak ezt ne csináltam volna! Eléggé furcsa emberré vált.
Aztán lehet, hogy több dolgot is hívnak így, vagy különböző helyeken másképp tanítják, de én félnék.
Egyébként meg áltudomány az egész. Humbuk.Igen, pénzkidobás:
http://www.gyakorikerdesek.hu/ezoteria__agykontroll__5049445..
Kicsit utánanéztem. Itt van ez az alapállítás, amire épülni látszik az egész: ""A Stanfordi Egyetem kutatói szerint elménk képességeinek csupán mintegy 2%-át használjuk ki."
Na már most eredetileg is 10%-ról beszéltek, de azóta kiderült, hogy ez butaság. A teljes agyunkat használjuk. Nyilván soha nem a 100%-ot, mert pl. a sakkozáshoz nem kell aktiválnunk agyunk azon részét, ami a beszédért felelős. A sakk után meg elkezdhetünk beszélni, akkor meg megint más agyterületeket nem használunk. Ez így a jó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!